describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Alles over uw huis beveiligen

by on oktober 31st, 2016 at 8:45 am || Posted in: Aanbiedingen

Hoewel het aantal inbraken wel afneemt, op grond van de laatste cijfers, is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon in je huis of pand aan?

Inbraaktips

 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Doe altijd je deur op slot, ook als je maar 5 minuten weg bent.
 • Eveneens als een camera. Dit kan ook een nepcamera zijn, ter afschrikking.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.

Eveneens met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 

 • Verzamel geen grote bedragen aan cash in je huis.
 • Zorg ervoor dat producten zoals iphones na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet binnen een oude sok of onder een matras.
 • Leg uw dure juwelen en contact geld in een kluisje in huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of binnen de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, ook inbrekers. Koop een compact sleutelkluisje voor binnen de schuur.

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 

Inbraken in Nederland

Binnen 2014 werd er nog gangbaar 250 keer per dag ingebroken in Nederland. Een bovenmatig fors cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gedaald, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Zodra u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen twee jaar geen één inbraak geregistreerd.

Terwijl de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een compact kaartje bijvoorbeeld een bankpas of klantenkaart voor nodig om binnen 30 seconden binnen te breken. Precies wanneer je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

Inbraak voorkomen

Tegenwoordig hebben veel wijken een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Zodra er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit in de groep gezet. Maar dit voorkomt lang niet altijd een inbraak binnen je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg belangrijk.

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Wanneer veel mensen aan het werk zijn, de kinderen op school en de buurt redelijk uitgestorven is. Ook binnen vakantieperiodes is er een piek aan inbraken.

Maatregelen treffen

Er zijn gevariëerde soorten veiligheidssloten, als voorbeeld bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een specialist binnen sloten als voorbeeld een slotenmaker amsterdam kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Als voorbeeld hierboven al benoemd dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van nieuwe sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn speciale sloten, vervaardigd van extra sterk en duurzaam materie. Daarnaast zijn de sloten zo gemaakt dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar als voorbeeld eveneens op uw schuifpui zijn cruciaal. Oude, verweerde sloten zijn makkelijk open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg binnen welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra zekere sloten op uw deuren.

Meer info : klik hier
>