describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Refurbished device kopen

by on maart 16th, 2017 at 8:48 am || Posted in: Aanbiedingen

Waarom refurbished?

Handige bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw smartphone refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Accumulator – Alle refurbished samsungs beschikken over een geheel kersverse accu. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude batterij is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een uitmuntend werkzaam accumulator beschikt.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished smartphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw apparaat is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Een Refurbished apparaat is een stuk minder duur dan een kersverse gsm en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te bezuinigen en daarom is een refurbished Iphone een passende oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een uitmuntend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished telefoons niet van kersverse Apple telefoons te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished smartphone? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en logischerwijs in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een kenner weer een nieuw leven in geblazen wordt. De deskundige vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor nieuwe. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op mankementen.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte producten blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu logischerwijs. Desondanks vinden veel personen voorkomende artikelen eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De slimme telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

 

Een iphone 6s kopen

Meer info : klik hier
>