Linkzoeker
Adverteren

Crypto kopen met ideal?

Zo kan je crypto kopen met iDeal

Crypto kopen met iDeal is voor Nederlandse gebruikers de belangrijkste manier om snel te investeren in de cryptomunten. Je gebruikt dan gewoon iDeal om af te rekenen. Dat wil je natuurlijk omdat je op die manier gewoon met je eigen bank kan werken. Dat is natuurlijk veel simpeler dan heel veel andere methodes. Al is het dan wel belangrijk om ook te weten hoe je dit dan het beste aanpakt. Het is namelijk niet zomaar vanzelfsprekend dat je met deze betaalmethode aan de slag kan gaan. Let daarom op een aantal belangrijke factoren.

Waar bieden ze iDeal?

De eerst vraag die je je moet stellen voor crypto kopen met iDeal, is waar dit mogelijk is. Lang niet alle brokers bieden dit namelijk aan. Er zijn bijvoorbeeld wel een aantal Nederlandse aanbieders waar dit gewoon mogelijk is. Dit is natuurlijk ook logisch, want het is in de eerste plaats een Nederlandse betaalmethode. Wanneer je er dus zeker van zijn dat dit geboden wordt, is het slim om met Nederlandse partijen te gaan samenwerken. Dit geeft je alvast veel zekerheid als het om dit soort zaken gaat. Al is er nog veel meer mogelijk op dit vlak.

De grote partijen inschakelen

Crypto kopen met iDeal is soms ook bij buitenlandse brokers mogelijk. Een aantal grote partijen heeft bijvoorbeeld deze betaalmethode ook toegevoegd. Dat is natuurlijk vooral ook te danken aan het feit dat ze veel mensen zo goed als mogelijk willen bedienen. Dat kan voor jou als gebruiker dus wel een voordeel zijn. Zo kan je betalen met je favoriete betaalmethode, maar toch ook gewoon genieten van alle voordelen die geboden worden door de grote brokers. Het is slim om altijd even te bekijken wat er mogelijk is. Zo kan je gemakkelijk je keuze voor een bepaalde aanbieder bepalen.

Hoe werkt deze methode?

Crypto kopen met iDeal is vaak niet anders dan een andere online aankoop die je doet. Je kan gewoon afrekenen met het systeem via je bank. Wel is er natuurlijk altijd een verificatie nodig. Dit is ook bij andere betaalmethodes noodzakelijk, dus dit hoeft niet perse een probleem te zijn. Alle reden om dus gewoon voor iDeal te kiezen. Je vult gewoon alles in en kan dan de betaling versturen met het formulier van iDeal. Op die manier is alles snel geregeld en heb je de cryptomunten snel in bezit. Daar is het je uiteindelijk om te doen.

Ook weer kunnen verkopen

Het is niet alleen belangrijk om crypto te kopen met iDeal. Je wilt er natuurlijk wel een leuke winst mee maken. In dat opzicht is het dus ook belangrijk om goed te onderzoeken hoe je dit dan weer kan verkopen. Dat geld kan je dan uiteindelijk weer gewoon op je bankrekening krijgen. Zo heb je dan dus uiteindelijk een leuke winst geboekt. Daar is je investering als het goed is in de eerste plaats ook voor bedoeld geweest. Let dus altijd zowel op het aankoopproces als op het verkoopproces als je aan de slag gaat.

Meer info : klik hier