describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Door personenalarmering kunt u langer in uw eigen huis blijven wonen

by on maart 22nd, 2017 at 12:30 pm || Posted in: Alarmsysteem

Als u ouder wordt kan een hulpmiddel als personenalarmering u helpen om langer zelfstandig te blijven waardoor u gewoon in uw eigen huis kunt blijven wonen. Dit is namelijk een stuk veiliger door middel van personenalarmering. Er kan echter een moment aanbreken dat dit niet langer kan zonder bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen. Daarvoor dient personenalarmering, zoals een valalarm. Er wordt dan een alarm geïnstalleerd in huis. De oudere krijgt een alarm om zijn of haar hals of pols. Dit alarm kan via het alarmapparaat in huis meteen verbinding maken met een zorgcentrale. Daar zitten zorgverleners klaar die de situatie snel kunnen inschatten. Ze beoordelen of het voldoende is om een mantelzorger te waarschuwen of dat het verstandiger is de huldiensten in te schakelen. Op deze manier zorgt een valalarm of andere personenalarmering ervoor dat u langer veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Mobiele personenalarmering voor een veilig gevoel 24 uur per dag en 7 dagen per week

Het gebruik van personenalarmering voor ouderen die thuis wonen komst steeds vaker voor. Dit kan worden gedaan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk dat er een apparaat in uw huis wordt geïnstalleerd, maar kunt u ook een alarm om uw pols of hals krijgen. Daarmee kunt u contact maken met een zorgcentrale. Deze alarmen, waaronder een valalarm voor senioren, helpen u echter niet als u buitenshuis bent. U wilt natuurlijk ook een veilig gevoel hebben als u even een wandeling gaat maken, een vriend of vriendin bezoekt of als u boodschappen gaat doen. De oplossing is een mobiel persoonsalarm. Door middel van een mobiel alarmzendertje kunt u overal en altijd alarm slaan. Er wordt meteen contact gemaakt met uw partner, familie, vrienden of de zorgcentrale.

Personenalarmering voor veiligheid in huis

Als u wat ouder wordt, kan het zijn dat er risicovolle situaties optreden thuis. Gelukkig is er een hulpmiddel dat u hierbij kan helpen: personenalarmering. Door middel van personenalarmering kunt u deze situaties voorkomen of wordt er snel ingegrepen als er iets misgaat. Zo kan het voorkomen dat u plotseling onwel wordt of dat u valt. In zulke gevallen kan bijvoorbeeld een valalarm u helpen. U kunt kiezen voor een polsalarm, een alarm om de hals of een alarmapparaat dat ergens in uw woning wordt geïnstalleerd. Dit alarm maakt het mogen voor u om te allen tijde contact op te nemen met een zorgcentrale. Daar zitten hulpverleners voor u klaar om u te helpen. Personenalarmering, zoals een valalarm, zorgt ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen.

Meer info : klik hier
>