describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een Amerikaanse auto laten importeren? Bepaal het kostenplaatje

by on maart 29th, 2018 at 8:14 am || Posted in: Attracties

U droomt al jaren van een Amerikaanse auto en wilt deze laten importeren. Het is logisch dat u een duidelijk overzicht van de kosten wilt hebben. Echter is dit niet zo simpel. Dat komt omdat de prijzen van auto import bedrijven vaak zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo spelen natuurlijk de kosten van de auto zelf die u wilt gaan importeren een grote rol. Ook het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid van het land waaruit u importeert spelen mee in de uiteindelijke kosten. Bij een specialist als Marlog Car Handling betaalt u altijd een betaalprijs die bestaat uit de kosten van de auto, de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en motorrijtuigbelasting.

Auto import vanuit de hele wereld, mogelijk voor bedrijven en particulieren

Voor verschillende doeleinden voor het importeren van een Amerikaanse auto kunt u terecht bij de specialist. Het is mogelijk dat u een klassieke Amerikaanse auto wilt importeren voor uw eigen autozaak. Of u droomt al jarenlang van een unieke auto en u bent bereid de stap te zetten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor de import van een auto terecht bij de brede dienstverlening van Marlog Car Handling. Dit kan gaan om een typische Amerikaanse auto uit de V.S., maar ook om een voertuig uit een ander land. Deze specialist zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Binnen no-time is die buitenlandse auto van u!

De Amerikaanse auto van uw dromen laten importeren naar Nederland

Droomt u er uw hele leven al van om in een klassieke Amerikaanse auto te rijden? Dat nostalgische gevoel wanneer u door de straten scheurt in uw Amerikaanse bak. Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. Een specialist genaamd Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, zorgt voor ontzorging bij het importeren van een auto. Zij kunnen het volledige importproces voor u verzorgen. Zo rijdt u voor u het weet eindelijk in die ene auto waar u altijd al van droomt.

Meer info : klik hier

>