describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

De autocomputer strakker afstellen met chiptuning voor uw BMW

Chiptuning bij uw BMW, is altijd een goed idee. Maar wat is het nu precies? Bij een moderne auto kan chiptuning flink meer vermogen opleveren in termen van Pk’s en koppel. Chiptuning stelt de computer van uw auto strakker af waardoor de auto sneller reageert en efficiënter met brandstof omgaat. In tegenstelling tot opvoeren blijft deze prestatieverbetering ruim binnen de perken van wat de motor aan kan. U hoeft zich dus niet druk te maken over een motor die sneller slijt, of de APK haalt. Neem voor chiptuning van uw (Duitse) auto contact op met Chip Performance.

Chiptuning voor uw BMW bij een expert op het gebied van Duitse auto’s

Duitse automerken presenteren veelal uitstekend en hebben een prefecte autocomputer ingebouwd. Toch valt er nóg meer uit de systemen te halen, dan dat er al in zit. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW bijvoorbeeld. Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen. Waar wacht u nog op? Kom een afspraak maken bij Chip Performance en laat uw auto lopen als een trein.

Prestatiewinst door chiptuning berekenen voor uw BMW

Bereken eenvoudig via de website van Chip Performance wat de voordelen van chiptuning voor uw BMW zijn. Op die manier komt u er eenvoudig achter hoe u uw auto nog efficiënter kunt maken. U selecteert het model waar u in rijdt, en dit handige tooltje geeft aan hoeveel prestatiewinst er voor dit specifieke model geboekt kan worden. Deze prestatiewinst wordt weergegeven in PK en koppel. PK geeft het vermogen aan, wat onder andere de maximum snelheid bepaalt. Meer koppel betekent dat uw auto meer trekkracht heeft en sneller kan accelereren. Chiptunen is overigens, vaak in tegenstelling tot opvoeren, volledig legaal. Dat komt doordat er gewerkt wordt met de reeds aanwezige software in het motormanagementprogramma en omdat de prestaties enkel worden geoptimaliseerd binnen de toegestane parameters.

Meer info : klik hier
>