describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

U wilt toch ook scheepsmotoren van hoge kwaliteit?

De scheepsmotoren zijn van groot belang voor uw schip. Hierbij maakt het niet uit of uw schip vaart op de binnenvaart of op zee: een niet goed werkende motor kan uw planning en begroting flink in de war schoppen. Bij een specialistische leverancier als Olthof bent u verzekerd van scheepsmotoren van de hoogste kwaliteit. U kunt er terecht voor de inbouw, revisie en de reparatie van uw scheepsmotoren. Zij werken met gediplomeerde monteurs met jarenlange ervaring waardoor de kwaliteit van de verschillende diensten gegarandeerd blijft. Dit allemaal doen zij wereldwijd tegen een aantrekkelijk tarief. U betaalt hierdoor nooit teveel voor de inbouw, revisie of reparatie van uw scheepsmotoren.

Inbouw, revisie en reparatie van scheepsmotoren tegen een scherpe prijs

Een leverancier met ruimvoldoende ervaring zorgt dat u de hoogste kwaliteit scheepsmotoren vervangt en dat u daarnaast ook verschillende diensten kan afnemen, zoals de inbouw, revisie en reparatie van uw scheepsmotoren. Al deze diensten worden uitgevoerd door gediplomeerde monteurs met jaren ervaring in de scheepsmotorenbouw. Een nieuwe motor wordt ingebouwd in uw schip, hierbij wordt een geschikte fundatie gelegd voor de nieuwe motor. Bij revisie wordt de levensduur van uw motor verlengt, met soms wel meer dan 10 jaar. Is uw motor stuk, maar nog in goede staat? Kies dan voor een reparatie door een van onze deskundige monteurs. Olthof heeft de meeste onderdelen op voorraad om u snel weer op het water te krijgen.

Vervang uw scheepsmotoren of kies voor revisie

Gaat u de motor vervangen of kiest u eerst voor revisie? Dit zijn de twee keuzes waar u een beslissing tussen maakt wanneer u het idee heeft dat de motor er mee is opgehouden. Bij revisie worden de scheepsmotoren uitgebreid onderzocht waarna een offerte wordt opgemaakt om de defecte onderdelen te vervangen. Hierdoor geeft u de motor van uw schip een langere levensduur. Dit is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor en u behoudt de fundatie. Echter met een van de nieuwe scheepsmotoren die goede service van Olthof levert bent u verzekerd van optimale kracht en de laatste innovaties op het gebied van scheepsmotoren. Olthof adviseert u deskundig over de beste keuze in uw situatie.

>