Linkzoeker
Image default
Banen en opleidingen

De geschiedenis van de grootste rijschool uit de omgeving van Haarlem

Verkeersschool Brinkman bestaat al sinds 1987. Onderhand is de rijschool een begrip in de omgeving van Haarlem, maar het begon als een bescheiden rijschool. Dankzij de goede kwaliteit en tevreden klanten van de rijschool, groeide deze specialisten gestaag tot het bedrijf dat nu bestaat. Enkele jaren geleden is Verkeersschool Brinkman gefuseerd met Arend Reym, een rijschool die zich meer focust op beroepsrijopleidingen. Sindsdien biedt Verkeersschool Brinkman naast particuliere rijopleidingen ook beroepsrijopleidingen aan, waardoor je nu bij deze experts terechtkunt voor het leren besturen van ieder soort voertuig. Je denkt bijvoorbeeld aan het besturen van een personenauto of een brommer, maar het is ook mogelijk om lessen te volgen voor een vrachtauto of bus. De ervaren instructeurs van deze rijschool uit Haarlem zijn je graag van dienst.

De voordelen van een rijbewijs

De voordelen van een beroepsrijopleiding is duidelijk. Je bent, zodra je het gewenste rijbewijs bezit, in staat om dit voertuig te besturen als beroep. Een particuliere rijopleiding is echter ook erg nuttig, je krijgt hier namelijk erg veel vrijheid door. Je bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer of vrienden en familie om je te brengen naar daar waar je moet zijn. Je gaat er voortaan simpelweg zelf naartoe in de auto. Je geniet hierdoor van privacy en comfort in je eigen auto. Het is dus erg begrijpelijk dat jij je rijbewijs wilt halen. De specialisten van deze rijschool uit Haarlem helpen je hier graag bij, dus schrijf je direct in.

Neem contact met hen op

Wil jij graag je rijbewijs halen? Schrijf je dan direct in voor de rijlessen van deze rijschool uit Haarlem. Heb je nog vragen waar je graag antwoord op wilt alvorens je jezelf inschrijft? Neem in dat geval contact op met de ervaren werknemers van Verkeersschool Brinkman. Zij staan je graag te woord om alle vragen te beantwoorden en eventuele twijfels weg te nemen.