describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Dit leer je tijdens de training omgaan met agressie

De training omgaan met agressie is volledig aangepast op jouw situatie. Tijdens de training, kijkt de consultant aandachtig naar jouw persoonlijkheid en hoe jij op dit moment omgaat met agressie. Welke gedachten en interpretaties vormen zich rondom de agressie? Moeten de eigen patronen worden doorbroken om met een ander perspectief naar de agressie te kunnen kijken? Op welke manier kan je je eigen spanning hanteren en gebruiken? Dit zijn allerlei belangrijke aspecten waar naar gekeken wordt tijdens de training omgaan met agressie bij PW Consultancy. Het is nog zinvoller om situaties te herkennen zodat je hier tijdig op in kan spelen en de mensen om je heen kan helpen met hun agressie. Daarnaast is het belangrijk dat je weet dat je agressie bespreekbaar kan maken.

Training omgaan met agressie voor bedrijven

Met de deskundige werkwijze van PW Consultancy leert u beter om te gaan met agressie op de werkvloer. Zij hebben zelfs een speciale training ontwikkeld voor deze situatie. De kans dat medewerkers te maken krijgen met agressie op de werkvloer is er. Jij als manager kan de medewerkers hierin ondersteunen. Door medewerkers te helpen om zicht te krijgen op wat er gebeurt tijdens een agressieaanval van iemand, geef je de medewerkers het beste wapen tegen agressie in handen, namelijk zijzelf. Wanneer er goed ingespeeld wordt op zo’n situatie zal deze niet escaleren. Een veilige werkvloer is belangrijk. Door een training omgaan met agressie bij PW Consultancy te volgen creëer je een beetje meer veiligheid op de werkvloer.

Voor wie is een training omgaan met agressie bedoelt?

Agressie is een vorm van communicatie waar veel mensen problemen mee hebben. Zodra iemand agressief wordt, nemen vaak meteen de spanningen toe. Tegelijkertijd neemt het denkvermogen af en zoeken de emoties naar veiligheid. In al deze onrust is het lastig om te doceren en jezelf te blijven. Wat is op dat moment een verstandige keuze? Vaak wordt er zonder goed na te denken gehandeld waardoor je later spijt hebt van je keuze. Door de agressie op een juiste manier in te schatten en daarop effectief te kunnen reageren, blijft de situatie veilig. Zulke situaties kunnen voorkomen op je werk, thuis, of zelfs zomaar op straat. Een training omgaan met agressie is dus interessant voor iedereen die beter om wilt leren gaan met agressie. PW Consultancy is gespecialiseerd in het geven van trainingen op maat.  

Meer info : klik hier
>