describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een efficiëntere bedrijfsvoering dankzij een projectmanager met Lean Green Belt kennis

Lean Green Belt management is een methode die veel kan opleveren voor uw bedrijf. Het is dan ook zeker geen verkeerd idee om eens een specialist op het gebied van Lean Green Belt management in te schakelen om het supply chain management binnen uw bedrijf eens onder de loep te nemen. Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.

Lean Green Belt, één van de niveaus van het internationale Lean certificatie programma

Het Lean management programma is een methodiek voor het verbeteren van bedrijfsvoering. U begint eraan door het volgen van een Lean Green Belt training, het eerste onderdeel van dit programma. Het Lean management programma houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Verschillende opleidingen voor verbeteren supply chain management, waaronder Lean Green Belt

Stilstaan is achteruitgaan. Het is dan ook belangrijk om uzelf en uw bedrijf te blijven ontwikkelen. Een manier om dit te doen, is het volgen van een Lean Green Belt opleiding bij een professioneel opleidingsbureau. Uiteindelijk is het ook mogelijk om een volledige certificering te halen voor de Lean management methode. Lean Green Belt is het basisniveau van het Lean certificaat. In de Lean Green Belt opleiding leert u dan ook over de fundamentele concepten en technieken van Lean management. Heeft u het Lean Green Belt examen gehaald, dan kunt u doorstromen naar de opleiding Lean Black Belt. Dit niveau omvat geavanceerdere tools en technieken, aangevuld met menselijke vaardigheden. Na het behalen van het Lean Black Belt examen, kunt u doorstromen naar het hoogste niveau van Lean management: Lean Champion. In deze opleiding wordt u opgeleid tot hoogste manager op het gebied van Lean.

Meer info : klik hier
>