Linkzoeker
Beauty en verzorging

Belang van expertise

Vorig jaar is iedereen opgeschikt door het verhaal van de borstendokter Rock G. Deze ongediplomeerde plastische chirurg had een kliniek in België waar hij diverse vrouwen behandelden. Veel van zijn patiënten hebben ernstige schade overgehouden aan de behandelingen van deze ’chirurg ‘. Eind 2014 was dan ook de strafzaak waarbij deze man ter verantwoording werd geroepen voor zijn misdaden. Tijdens het proces kwamen schokkende verklaringen naar voren. Het nare bijeffect van dit soort zaken is het feit dat de gehele branche schade oploopt hierdoor. Dit terwijl 95% van de klinieken volledig gediplomeerd en dus ook veilig zijn voor consumenten.

Een mooi voorbeeld hiervan is de kliniek Faceland waar dus uitsluitend gediplomeerde artsen werken die door BIG zijn registreert. BIG is een register waar consumenten kunnen kijken of een arts ook wel daadwerkelijk de benodigde diploma’s heeft om zijn of haar beroep te kunnen uitvoeren. Omdat de ontwikkelingen in de branche van Faceland erg snel gaan is het verplicht voor alle artsen van Faceland om bijscholing te ondergaan. Hierdoor is de veiligheid en de effectiviteit van de behandelingen gewaarborgd. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ooglidcorrectie herstel dan kunt u bij deze kliniek prima terecht. 

Faceland heeft meerdere klinieken die verspreid zijn over het hele land. Voor een professionele en kwalitatief hoge behandeling hoeven klanten dus niet ver te reizen. Faceland helpt niet alleen mensen die hun uiterlijk willen verbeteren maar ook mensen met ernstige hoofdpijnklachten. Er bestaat namelijk een positief verband tussen botox en hoofdpijn.  Vooral bij spanningshoofdpijn kan botox aanmerkelijke positieve resultaten boeken. Daarnaast is ook aangetoond dat botox bij sommige vormen van migraine werkt. Bij een behandeling van botox tegen hoofdpijn wordt bij een patiënt per zone ongeveer tien injecties ingespoten. Het resultaat van botox werkt ongeveer drie maanden daarna komt de spieractiviteit weer terug in de zones.

Meer info : klik hier