Linkzoeker
Beauty en verzorging

Het laatste zetje naar een droom lichaam

U bent er al jaren voor aan het zwoegen in de keuken: salades in de pauze, geen koekjes meer en zo min mogelijk junkfood. Laat staan het doorzettingsvermogen en de dedication die het van u vraagt in de sportschool. Dag in dag uit ben je daar. Zwetend in de gewichten en als een hamster in de tredmolen op de loopband. U werkt er hard voor om je lichaam in een goed figuur te houden. 

Maar het blijft het lastig, dat laatste beetje. Hoe hard u er ook voor werkt, het wordt niet helemaal het gewenste zandloper figuur dat u zo graag wilt. Dan heeft u een steuntje in de rug nodig.

Helemaal vanuit Zuid-Amerika heeft de Afslankband zijn weg naar Nederland gevonden. Deze band wordt met name gebruikt door Zuid-Amerikaanse vrouwen tijdens feesten zoals carnaval. U kent vast wel de beelden van deze vrouwen met wat lijkt op het ideale figuur, het geheim is onthuld en voor u binnen handbereik. Zij dragen namelijk de afslankband. Dit is een vest dat u onder u kleren draagt, een soort korset. Deze band, ook wel een een Sport Waist trainer genoemd, zorgt er voor dat u op het moment van de dragen een vrouwelijk zandloper figuur krijgt. Nu hebben de ontwerpers begrepen dat je deze band niet kan dragen onder een bikini. Om deze reden is de band zo ontwikkeld dat het ervoor zorgt dat je onder de band meer gaat zweten. Op deze manier verlies je vocht en zal het ervoor zorgen dat je permanent dit figuur krijgt.

Deze band zal u dus helpen met u eeuwig lijkende strijd voor het ‘perfecte’ lichaam. Deze band is natuurlijk geen wonder middel. Zorg ervoor dat je genoeg blijft bewegen, denk aan u zelf een eet gezond. Dan gaat het u samen met de afslankband lukken om het gewenste lichaam te krijgen en te behouden.

 

Meer info : klik hier