Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een indoor tennisbaan voor sport en ontspanning

by on juni 18th, 2020 at 10:22 am || Posted in: Bedrijven
Link-zoeker

Houdt u van tennis en zoekt u een indoor tennisbaan in de regio Mijdrecht om ook in de koudere maanden uw favoriete sport te beoefenen? Dan is Tennishal De Ronde Venen de ideale plek om naartoe te gaan. Hier kunt u tennissen op professionele overdekte tapijtgravelbanen, die u als losse banen of baanbundel kunt reserveren via de website van de tennishal. Bovendien worden er regelmatig evenementen in deze indoor tennisbaan georganiseerd, voor jong en oud en voor beginners tot en met gevorderde tennissers. Denkt u bijvoorbeeld aan gezelligheidsmiddagen voor 55-plussers, diverse jeugdevenementen en bedrijfscompetities. U meldt zich hiervoor net zo eenvoudig online aan. Bent u benieuwd wat deze indoor tennisbaan nog meer te bieden heeft? Lees dan verder!

Gezelligheid en beweging onder één dak

Na een ochtend, middag of avond sporten hoort natuurlijk een gezellig gesprek met een hapje en een drankje. Misschien wilt u nog even napraten over de wedstrijd of tips met elkaar uitwisselen? Dat kan allemaal in de horecaruimte naast de indoor tennisbaan van Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht. Hier bestelt u onder meer borrelhapjes en bestelt u een drankje om even goed te ontspannen na een fijne wedstrijd. Ook kunt u hier terecht voor diverse services, zoals het spannen van uw racket en het huren van verschillende sportbenodigdheden. U komt dus helemaal niets tekort in deze indoor tennisbaan!

Tennissen als bedrijfsuitje

Zoekt u nog een leuk uitje voor uw collega’s of medewerkers? Dan is tennissen in de indoor tennisbaan van Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht een heel goed idee! Het is een van de beste teambuildingactiviteiten voor welk bedrijf dan ook, want terwijl u competitief aan het sporten bent, bent u ook nog eens gezond met uw lichaam bezig. Tennis is bovendien een goede concentratietraining. U bent gegarandeerd van een dagje uit dat de werkomgeving een heel stuk sfeervoller zal maken! De bedrijfscompetities worden georganiseerd vanaf oktober tot en met maart en u kunt zich er online voor aanmelden.

https://www.tennishalderondevenen.nl/

Archieven

>