describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Ruime keuze aan akoestische wandbekleding bij de specialist

by on januari 10th, 2018 at 7:59 am || Posted in: Bedrijven

Bent u van plan om over te gaan op akoestische wandbekleding? Dan is het logisch dat u kiest voor moderne wandbekleding van uitstekende kwaliteit. U heeft hierin keuze uit verschillende akoestische oplossingen voor op kantoor. Van een opvallende kleur tot een neutraal kleurenpallet van grijstinten en blauwtinten. Er zijn vele variaties mogelijk zodra u kiest voor wandbekleding van de specialist. Overweegt u om akoestische wandbekleding aan te schaffen? Kies dan voor het uitgebreide aanbod van HOLLANDFELT. Er zijn drie soorten wandbekleding die als akoestische oplossingen voor uw bedrijfspand, zoals een kantoor, kunnen dienen. Kiest u uit uni geverfd, uni gemêleerd of gemêleerd geverfd? Kenmerkend is dat u bij uni geverfd de keuze heeft uit een breed kleurenpallet, terwijl de kleurtinten bij bijvoorbeeld gemêleerd gefocust zijn op grijstinten en blauwtinten. Neem gerust contact op met de specialist om uw wensen kenbaar te maken.

Vanaf een dikte van 3 mm kan wolvilt gebruikt worden als akoestische wandbekleding

Kantooroplossingen van wolvit zorgen voor een sterk verbeterde akoestiek op kantoor. Wanneer u uw wolvit laat leveren door een bedrijf genaamd HOLLANDFELT, is 3mm al genoeg voor een optimale akoestiek op kantoor. Daarnaast heeft wolvilt andere van nature aanwezige eigenschappen, zoals een isolerende eigenschap en vuilafstotende eigenschap. Bestelt u de akoestische wandbekleding samen met speciale viltlijm uit het assortiment? Dan is het wolvilt binnen no-time bevestigd tegen de muur. Het materiaal kan namelijk direct gelijmd worden op de wand zoals u dat met behang doet. Of u nu op zoek bent naar akoestische oplossingen in een muziekstudio of op kantoor: met wolvilt van HOLLANDFELT zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Door een brede variatie aan kleuren is er gegarandeerd ook voor u een geschikte rol te bestellen!

Schaf naast akoestische wandbekleding tapijtvilt met het nodige snijgereedschap aan

Een standaardoplossing om de akoestiek op kantoor te verbeteren is wolvit. Dit product mag daarom zeker niet ontbreken in het aanbod van de specialist. Naast wolvit kunt u bij de specialist nog veel meer akoestische oplossingen aanschaffen om het geluid op kantoor te verbeteren. De vloer is namelijk ook zeer geschikt om te voorzien van vilt. Het tapijtvilt is gemaakt van zuiver scheerwol, waardoor het vuilafstotend en onbrandbaar is. Het is slijtvaster dan gewoon wolvilt, omdat het dubbel vervilt is en wordt verkocht in rollen van 170 cm breed. Is uw vloer breder of smaller? Kies dan voor het nodige snijgereedschap. Hierdoor kunt u het tapijt netjes snijden voor een perfect eindresultaat. Naar akoestische oplossingen voor uw kantoor hoeft u niet langer te zoeken. Bezoek eens de zaak van HOLLANDFELT en laat u professioneel adviseren over welk type tapijt het beste past bij uw akoestische wandbekleding.

Meer info : klik hier
>