describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Waarom een Tennant veegmachine aanschaffen?

by on oktober 16th, 2018 at 2:45 pm || Posted in: Bedrijven

Werkt u regelmatig in een magazijn, een distributiefaciliteit of een winkelcentrum? Dan mag een Tennant veegmachine niet ontbreken. Bovendien wordt de machine ook regelmatig gebruikt voor fabriekshallen. Hiermee geeft u uw vloer een grondige veegbeurt op een gebruiksvriendelijke manier. Een veegmachine van dit toonaangevende merk neemt al het stof op in de machine. Dit zorgt voor een schone én nette vloer! Dat wilt u toch ook? Naast stof wordt uiteraard ook ander vuil opgenomen door de Tennant veegmachine. Bovendien is de veegmachine zeer eenvoudig in gebruik en onderhoud. Deze kwalitatieve machine gaat jarenlang mee, waardoor u uw ruimte een lange tijd schoonhoudt. En u bent ook nog eens duurzaam bezig!

Kies een marktleider in industriële schoonmaak voor een Tennant veegmachine

Een Tennant veegmachine schaft u het best aan bij een vakkundig bedrijf. Industrial Cleaning is dé marktleider in industriële schoonmaak in de Benelux. Dit bedrijf biedt het gehele assortiment van het merk Tennant, waaronder de veegmachine. U kiest of u een gebruikte of nieuwe machine wilt aanschaffen. Ideaal als u op een vakkundige manier uw magazijn, distributiefaciliteit, winkelcentrum of fabriekshal wilt voorzien van een grondige veegbeurt. Een schone werkomgeving is een gezonde werkomgeving! Heeft u tijdelijk een Tennant machine nodig? Ook dan biedt dit bedrijf diverse mogelijkheden aan. U kunt namelijk een Tennant veegmachine huren bij Industrial Cleaning. Vraag naar de mogelijkheden als u contact opneemt.

Diverse mogelijkheden voor uw Tennant veegmachine

Bent u op zoek naar een kwalitatieve Tennant veegmachine? Bij Industrial Cleaning vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende typen veegmachines. Uiteraard voldoen alle machines aan de kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen. Welk type u kiest? Dat hangt volledig af van uw situatie. De experts van Industrial Cleaning horen graag uw wensen en behoeften. De machines verschillen bijvoorbeeld in draaicirkel en breedte van het veegpad. Op de website bekijkt u alle veegmachines van Tennant eenvoudig online. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw keuze? Huren of kopen? En welk type past bij uw situatie? Neem contact op met Industrial Cleaning en krijg antwoord op al uw vragen.

>