Linkzoeker
Bedrijven

Wat is EZ Factory?

Het ondersteunen van mensen op de werkvloer door middel van on-the-job apps is het hoofddoel van EZ Factory. Zij hebben een volledig geïntegreerde app gebouwd, waarin bedrijven hun eigen documenten, instructies en oplossingen in kwijt kunnen.

Locatie-afhankelijke app

Zoals bij de oude papieren versies, waar de meeste bedrijven tot voor kort mee werkten (en vaak nu nog steeds mee werken!), zijn ook de apps van bedrijven zoals EZ Factory voorzien van de meest recente voorschriften per land. Voor EZ Factory is dat uiteraard Nederland en Duitsland. Daarnaast kunnen wij u ook van Engelstalige handleidingen, checklists, e.d. voorzien die voldoen aan de Nederlandse en Duitse standaarden. 

 

 

Verschil tussen Poka en EZ Factory

EZ Factory vindt het belangrijk om te weten welke processen er op de werkvloer gebeuren en veranderen. Zo kunnen wij hier ook op in spelen. Samen met onze operators hebben wij daarom Nederlandstalige apps ontwikkeld die de productieprocessen verbeteren én vereenvoudigen. Dit maakt onze EZ-Go app uniek. Om uw klanten te kunnen garanderen dat hun producten van topkwaliteit zijn, is het belangrijk om de basisconditie van uw product-omgeving continu te handhaven. Onze app creëert visuele en digitale kerntaken en checklijsten voor kwaliteitsinspecties op kritische plekken. Zo is ook het integreren en agenderen van autonoom onderhoud in de app geautomatiseerd. Vanwege onze samenwerkingen met operators die echt op de werkvloer staan, weten wij precies waar extra aandacht aan geschonken moet worden. Hierdoor halen uw operators het meeste uit hun tijd, werk en onze applicatie.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

EZ Factory wil u voorzien van intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps. Het is niet meer nodig om mappen vol instructies, checklijsten, onderhoudstaken en audits in huis te hebben. U kan gemakkelijk overstappen naar een paperless factory doordat vrijwel alle papieren formulieren in uw werkomgeving kunnen door de EZ-GO app vervangen worden. U creëert hiermee niet alleen een meer hygiënische en veiligere werkomgeving, maar u werkt ook aan het verlichten van de werkzaamheden van de operators op de werkvloer. EZ Factory ondersteunt jouw productieomgeving en medewerkers en zorgt dat u instaat bent om het productieproces goed te inspecteren door middel van digitale inspecties. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen. Meteen een Demo aanvragen? Ook dat kan! 

 

 

https://ezfactory.nl/en/create-a-paperless-factory/