describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een Thermobox en bijbehorende producten

Tags:

In Waalwijk is het bedrijf Largo gevestigd. Dit bedrijf levert producten aan de horeca, dit in de vorm van thermoboxen. Deze thermoboxen zijn van hoogstaande kwaliteit. Een thermobox voor transport is zeer gemakkelijk, er kan gemakkelijk vervoerd worden met het voedingsmiddel binnen het de thermobox. Naast thermoboxen zijn er ook diverse toebehoren leverbaar. Denk aan een trolley voor het vervoer van de boxen, warmhoudplaten, een GN houder voor een thermobox en een koel opzet-unit. Hiermee zijn producten gemakkelijk warm én koud te houden. Het handhaven van de juiste temperatuur van keuken tot tafel is geen kunst. Het bewaren van de juiste temperatuur over een langere afstand wel. Door te werken met de juiste producten kan dit probleem echter moeiteloos worden opgelost.

Met behulp van een thermobox kan voedsel luchtdicht worden verpakt

In de horeca is het belangrijk om een thermobox en een afruimwagen van hoogstaande kwaliteit te hebben. Zo is een van de voordelen van een thermobox dat de voedingsmiddelen op temperatuur blijven. Het materiaal van een thermobox is licht van gewicht en heeft goede isolerende eigenschappen. De thermoboxen van specialist Lagro Waalwijk zijn geschikt voor gastronoom bakken en voorzien van ergonomische handgrepen. Wist u dat er ook thermoboxen bestaan met voorgevormde voedselschaaltjes en deksels die zich aan de bovenkant van de box bevinden? Niet alleen hoeft het eten dat vervoerd wordt niet meer apart te worden ingepakt; de deksels in de bovenkant van de box zorgen ervoor dat de gerechten goed luchtdicht verpakt zijn. Daarnaast zijn de gerechten gegarandeerd lekvrij.

Een thermobox kent vele toepassingen

Een thermobox kan voor veel verschillende zaken gebruikt worden, zo worden ze niet alleen in de horeca gebruikt, maar ook in vliegtuigen zie je de thermoboxen steeds vaker. Een thermobox leent zich ook uitstekend voor particulier gebruik. Handig voor onderweg of op vakantie. Niet alleen boxen kunnen maaltijden op de juiste temperatuur houden, ook een afruimwagen voor de horeca kan zo worden uitgevoerd dat het temperatuurswisseling van voedsel tegen gaat. De producten hebben een isolerende werking waardoor de oorspronkelijke temperatuur van maaltijden behouden blijft. Thermoboxen zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Naast de horeca worden ze bijvoorbeeld ook veel toegepast in de zorg.

Meer info : klik hier
>