describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Listeria en Salmonella analyse: zijn producten veilig voor consumptie?

Worden voedingsmiddelen niet goed gecontroleerd, dan kan het zijn dat besmette voedingsmiddelen gewoon in de supermarkt terecht komen. Het is dan ook verstandig om bijvoorbeeld een Salmonella analyse of Listeria analyse uit te voeren. Het gebeurt nog altijd te vaak, mensen die een Salmonella of Listeria besmetting oplopen door het consumeren van besmette voedingsmiddelen. Gelukkig ligt er goed nieuws in het vooruitzicht. Er is een nieuwe test ontwikkeld door Merieux NutriSciences die een Salmonella besmetting in een dag kan opsporen. Daarmee wordt een hoop tijd bespaart en u kunt zich voorstellen dat tijd een belangrijke factor is in de voedingsmiddelenindustrie waar veel gewerkt wordt met bederfelijke producten. De analyse voor zowel Salmonella, als Listeria worden uitgevoerd in een van de 70 laboratoria die Merieux NutriSciences over de hele wereld heeft. Daarmee zijn zij altijd op de hoogte van de geldende voedselveiligheid wetgeving in praktisch de hele wereld. Weet bovendien wat u koopt door bij ons de authenticiteit van voedsel te laten testen.

Authenticiteit van voedingsmiddelen op moderne wijze laten testen

Weet u eigenlijk wel wat u eet? Hoewel u uw producten in de supermarkt koopt, weet de consument vaak helemaal niet precies wat erin zit. Daarom moet voedselveiligheid wetgeving goed worden nageleefd. Voedingsmiddelen moeten tegenwoordig steeds sneller geproduceerd worden en komen van heinde en verre in onze schappen terecht. Maar weet u eigenlijk wat u koopt, of verkoopt? U kunt de authenticiteit van uw voeding laten testen door een laboratorium zodat u zeker weet dat het voedingsmiddel bestaat uit wat er op de verpakking wordt aangegeven. Omdat we tegenwoordig ons voedsel van over de hele wereld komt, richten producenten zich soms meer op de houdbaarheid van een product en de kosten van de productie, dan op de voedingswaarde en beperken zij zich tot bijvoorbeeld een Salmonella of Listeria analyse. Door de authenticiteit te laten testen volgens de voedselveiligheid wetgeving, weet u weer wat u eet. En natuurlijk dat u als ondernemer niet teveel betaald voor producten die niet zijn wat ze lijken.

Laat een Salmonella analyse uitvoeren door een specialist

Heeft u een bedrijf dat voedingsmiddelen vervaardigd en wilt u weten hoe u de voedselveiligheid wetgeving zo goed mogelijk kunt naleven? Schakel dan een specialist in. De Salmonella bacterie is inmiddels bij het grote publiek wel bekend geworden door de potentiele aanwezigheid in onze kipfilets. Deze bacterie kan echter in meerdere producten voorkomen en zelfs in bepaalde cosmetica producten is de Salmonella bacterie aangetroffen. Door een Salmonella analyse uit te laten voeren op uw producten en voedingsmiddelen, die u ook op authenticiteit kunt laten testen, weet u zeker of het veilig is voor consumptie. Merieux NutriSciences heeft hiervoor een nieuwe techniek ontwikkeld waardoor een Salmonella analyse tegenwoordig een doorlooptijd van slechts een dag heeft. Het controleren van voedingsmiddelen en cosmetica wordt op deze manier een stuk makkelijker en dat komt de volksgezondheid alleen maar ten goede. Deze nieuwe methode, VIDAS SPT genoemd, voldoet uiteraard aan alle gestelde vereiste zoals de geldende ISO normen, zoals opgesteld volgens de voedselveiligheid wetgeving. Hetzelfde geldt voor een Listeria analyse.

Meer info : klik hier
>