Linkzoeker
Dienstverlening

Met een trilzeef of schudzeef kunt u veel materialen scheiden en sorteren

Of u nu een standaard trilzeef, een stavenzeef of een ontwateringszeef nodig heeft, bij PAJA Triltechniek kunt u een op maat gemaakte zeef bestellen voor een grote verscheidenheid aan doeleinden. Trilzeven worden op dit moment al erg breed toegepast, bijvoorbeeld in de baggerindustrie om het water van het zand te scheiden of in de voedselverwerkingsindustrie om appels op grootte te sorteren. Er zijn trilzeven die zo fijn zijn en precies werken, dat ze zaadjes van onkruid uit zaadjes voor gras kunnen verwijderen. Door het zeven krijgen u dus altijd een compleet gezuiverd materiaal waar u verder mee kunt.

Voor elke toepassing een trilzeef

Als u een op maat gemaakte trilzeef gaat bestellen, dan zal u eerst gevraagd worden wat u exact gaat zeven. Eigenlijk is er geen materiaal dat niet door een trilzeef gehaald kan worden. Zo lang er een korrel aanwezig is, kan er een schudzeef op worden toegepast. Ontwateringszeven zien we dan ook veel bij baggerbedrijven terug, of bij bedrijven die GFT verwerken. Stavenzeven worden gebruikt als er voorwerpen gefilterd moet worden die de zeef mogelijk kunnen blokkeren, zoals plastic zakken, papier, ijzerdraad en dozen. Deze ziet u dan ook veel terug in recyclefabrieken. Met een standaard trilzeef kunt u grotere van kleinere korrels scheiden, of dit nu betonresten betreft of melkpoeder. Bovendien doet een schudzeef dit op een energiezuinige en duurzame manier.

Laat uw zeef op maat maken

Omdat geen bedrijf hetzelfde is en geen productielijn hetzelfde loopt, worden trilzeven op maat gemaakt. U geeft aan hoe het materiaal moet worden aangevoerd, hoe vaak het vervolgens gezeefd moet worden en op welke korrelgrootte en hoe u het wilt kunnen gebruiken bij het vervolgproces. Op die manier ontvangt u een trilzeef die het werk perfect voor u uitvoert en dat betekent natuurlijk dat u voor die klus geen mankracht meer nodig heeft. Dat leidt tot besparing en een efficiënter productieproces. Dat wilt u toch ook?

https://paja.nl