describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Nieuwbouw in Leuven of Antwerpen volgens EPB-regelgeving

Sinds de EPB-regelgeving (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) is ingevoerd, wordt er steeds meer rekening gehouden met het energiezuinig bouwen. Energiezuinig bouwen wordt dus steeds belangrijker, ook bij nieuwbouw in Leuven of Antwerpen. Het gaat over het energetisch totaalplaatje van je woning. Daarbij kun je denken aan isolatie, ventilatie, verwarming, luchtdichtheid en hernieuwbare energie. Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning wordt hier tegenwoordig rekening mee gehouden. Het is belangrijk een bouwbedrijf te zoeken dat in staat is nieuwbouw in Leuven of Antwerpen te bouwen volgens de eisen uit de EPB-regelgeving. Ideaal is het dan als dit bedrijf uit Leuven of Antwerpen ook nog werkt via de sleutel op de deur methode. Je hoeft je dan zelf nergens zorgen over te maken. Zij voeren de bouw uit en jij kunt er naderhand gelijk intrekken. Door een energiezuinige woning te bouwen draag je je steentje bij aan het milieu en bespaar je ook nog eens kosten.

 

Sleutel op de deur methode in Antwerpen of Leuven

De sleutel op de deur methode is heel handig wanneer je geen rekening wilt houden met de zorgen die komen kijken bij nieuwbouw in Antwerpen of Leuven. Had jij al eens gehoord van de sleutel op de deur methode? Het bouwen van een nieuwbouwwoning is vrij complex, zeker sinds de invoering van de EPB-regelgeving. Daar hoef jij echter niet wakker van te liggen als je je nieuwbouw overlaat aan een professioneel bouwbedrijf dat werkt volgens de sleutel op de deur methode in Antwerpen of Leuven. De bouw en alle zaken die hierbij komen kijken worden je volledig uit handen genomen. Uiteraard wordt je wel goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en wordt je nauw betrokken bij de besluitvoering. Als het bouwbedrijf klaar is, kun jij gelijk in het huis trekken.

 

Nieuwbouw in Leuven of Antwerpen laten bouwen door een professioneel bouwbedrijf

Een nieuwe woning laten bouwen? Kies dan voor een gespecialiseerd bouwbedrijf, bijvoorbeeld bij nieuwbouw in Leuven of Antwerpen. Een bouwbedrijf heeft al jarenlang ervaring in het bouwen van woningen. Dit bedrijf kan voor jou een nieuwbouwwoning bouwen volgens verschillende bouwmethodes. Zo kun je je nieuwe woning in Leuven of Antwerpen laten bouwen volgens de sleutel op de deur methode. Je hoeft je dan zelf nergens druk over te maken. Een andere mogelijkheid is casco/ruwbouw waarbij je juist meer inspraak krijgt. Naast bouwmethodes krijg je ook alle vrijheid in het kiezen van bouwstijlen. Ga voor een klassiek, modern of hedendaagse nieuwbouwwoning.

Meer info : klik hier
>