Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Verkrijg de benodigde documenten voor de verzeker met Scope 8 of Scope 10

Tags: ||
Link-zoeker

Veel ondernemers zijn ermee bekend dat zij moeten voldoen aan de NEN 3140- en de NEN 1010-veiligheidseisen. Er is echter bevonden dat deze controles onvoldoende uitkomst bieden tegen brandgevaar door elektrische installaties. Moet u voor uw verzekering ook een brandrisico-inspectie uit laten voeren bij uw bedrijf? In veel gevallen is het inderdaad noodzakelijk om een erkende expert in te schakelen voor een Scope 8 of een Scope 10. Dan staat Omega Inspectie voor u klaar.

Waarom moet een Scope 8-inspectie uitgevoerd worden?

Tijdens de inspectie van de Scope 8 worden de elektrische installaties volledig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de installaties correct werken en risico beperkt is. Dankzij een inspectie worden de arbeidsmiddelen goed nagekeken en worden eventuele problemen direct verholpen. Door een Scope 8 uit te laten voeren, weet u zeker dat uw werknemers in de meest veilige werkomgeving staan die mogelijk is.

Wanneer laat u ook een Scope 10-inspectie uitvoeren door een partner?

De Scope 10 is een aanvullende inspectie op de Scope 8 waarbij de elektrotechnische installatie wordt gecontroleerd op eletrocutiegevaar en persoonlijke veiligheid. Deze brandinspectiemethodiek is erkend door het SCIOS. Scope 10 is niet wettelijk verplicht zoals Scope 8 maar kan door individuele verzekeraars wel als voorwaarde worden gesteld bij het afsluiten of prolongeren van een verzekering. Het wordt echter wel aangeraden om de veiligheid op de werkvloer zo optimaal mogelijk te houden.

Neem contact op om een afspraak te maken

Natuurlijk wilt u vertrouwen op een erkende, professionele partner die deze inspecties voor u uit kan voeren. Alle inspecteurs van Omega Inspectie voeren de inspecties uit binnen de gestelde eisen, zodat u altijd de verplichte documentatie heeft voor het afsluiten of prolongeren van uw verzekering. Deze specialisten geven u graag een scherpe offerte. Op de website is het mogelijk om uw contactgegevens achter te laten zodat u informatie of een prijsopgave toegestuurd krijgt. Wacht niet te lang en krijg uw documentatie snel op orde!

Archieven

>