describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Het dierencrematorium: de mogelijkheid tot cremeren of begraven van uw overleden huisdier

by on april 18th, 2018 at 11:55 am || Posted in: Dieren

Helaas is uw huisdier gestorven, dit is erg verdrietig voor uw gezin. U wilt een waardig afscheid en uw huisdier laten cremeren of begraven. Uw huisdier wordt ‘naturel’ begraven, wat betekend dat er geen speeltjes, een aandenken of andere attributen mee het graf of de ovenkamer ingaan. Het is echter wel mogelijk om uw favoriete, verse bloemen, neer te leggen op het graf. U kunt ook uw huisdier op een natuurlijke wijze cremeren. En of u nu graag iedere dag of maandelijks rouwt bij het graf, u kunt de begraafweide iedere dag bezoeken. Bent u benieuwd naar de begraafweide? Bekijk de foto’s alvast op de website van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. of bereik het team telefonisch voor meer informatie.

Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

Na een lange tijd moet u afscheid nemen van uw trouwe viervoeter, konijn of vogel. U wilt een waardig en respectvol afscheid. In alle gevallen bent u van harte welkom bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

Een dierencrematorium in een landelijke omgeving

Wanneer uw huisdier is overleden, wilt u een plek waar u rustig alleen of met uw dierbaren kunt rouwen. Bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. vindt u een landelijke, groene en rustige omgeving. Het is daarom niet zo heel vreemd dat sommige mensen hier al generaties lang komen. Al meer dan 35 jaar worden er op deze plek kleine groepscrematies en individuele crematies gehouden. En met een uitstekende bereikbaarheid is dit dierencrematorium in Amsterdam-Noord ook nog eens gemakkelijk te bezoeken. Kies voor een respectvol afscheid en kies voor een kleine groepscrematie, een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn.

>