describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Warmtepomp in Limburg aanschaffen? Vraag een adviesgesprek aan!

by on september 18th, 2017 at 8:21 am || Posted in: Energie

Wilt u overstappen naar een andere verwarmingsbron, zoals een warmtepomp, en bent u woonachtig in de omgeving van Maastricht (Limburg)? Dan is het belangrijk dat u de voor- en nadelen op een rij zet. Enkel dan kiest u voor de verwarmingsbron die past bij uw situatie. De specialist op het gebied van verwarmingsbronnen bekijkt uw situatie en geeft u aan de hand van de bevindingen deskundig advies. Wilt u naast een verwarmingsbron ook advies over bijvoorbeeld een airco- installatie? Ook hiervoor kunt u bij Colson terecht. Bestelt u een aircosysteem bij dit bedrijf? Dan krijgt u maar liefst een garantie van vijf jaar wanneer u ook een onderhoudscontract afsluit. Want ook warmtepompen en aircosystemen dienen goed onderhouden te worden wilt u er jarenlang plezier van hebben.

Veel manieren om een warmtepomp in Limburg en Maastricht toe te passen

Warmtepompen kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan een warmtepomp in de provincie Limburg en de rest van Nederland in combinatie met vloerverwarming worden toegepast.  Maar ook met radiatoren en dynamische convectoren gaat een warmtepomp prima samen. Wilt u sanitair warm water combineren met een warmtepomp? Ook dat is geen probleem. Een warmtepomp is geschikt voor zowel een woning als een onderneming. Bij Colson kunnen de specialisten u alles vertellen over de voordelen van een warmtepomp ten opzichte van andere verwarmingsbronnen. Komt u vooral eens langs in de showroom van deze specialist op het gebied van koeltechnieken en airconditioning.

Een warmtepomp in Limburg en Maastricht als alternatieve verwarmingsbron

Op de dag van vandaag wordt een warmtepomp steeds vaker toegepast in provincies als Limburg en in steden als Maastricht. Het dient als alternatieve verwarmingsbron die huizen of water verwarmen. Kiest u voor een warmtepomp? Dan krijgt u te maken met heel veel voordelen. Zo bespaart u enorm op uw energieverbruik en heeft u minder primair energieverbruik voor dezelfde opbrengst. De CO2 uitstoot verlaagd en er is sprake van tapwater rendement. En dat zijn niet eens alle voordelen. De specialisten van Colson vertellen u graag alle voordelen van een warmtepomp in Limburg en Maastricht. In de showroom van deze specialist vindt u naast een warmtepomp ook bedrijfskoelkasten, afzuigkappen en ander horeca- apparatuur. 

Meer info : klik hier
>