Linkzoeker
Image default
Eten en drinken

Deze indoorspeeltuin in Zeeland biedt alles voor een heerlijk dagje uit

Familierestaurant Eetplezier en Zwierelantijn, een indoorspeeltuin in Aagtekerke (Zeeland), bevinden zich onder één dak. Dit betekent dat u hier samen heerlijk à la carte kunt eten mét speelplezier voor de kinderen. Er zijn allerlei verschillende uitjes mogelijk, dankzij de vele opties en speciale arrangementen. Dus komt er een speciale gelegenheid aan of is het tijd voor zomaar eens een bijzonder dagje uit? Lees dan snel verder!

Verjaardag vieren of familie-uitje

Een jonge jarige wilt u natuurlijk goed in het zonnetje zetten. Daarom is voor kinderen tot en met veertien jaar uit eten gaan bij familierestaurant Eetplezier in combinatie met spelen in Zwierelantijn een echte aanrader. Het restaurant heeft allerlei geliefde gerechten voor alle leeftijden en bovendien een speciaal kinderbuffet. Bij deze optie genieten kinderen van pizza, patat en meer en krijgen ze na het eten een ijsje én gratis entree voor de vrolijke indoorspeeltuin in Zeeland. Gezellig vieren met de hele familie, het gezin of gewoon met z’n tweetjes. Ook voor een familie-uitje is dit een toplocatie: de kinderen lekker spelen, de volwassen bijpraten met een drankje.

Het leukste kinderfeestje

Een kinderfeestje vieren met alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige? Dankzij de verschillende arrangementen waaruit u kunt kiezen bij Zwierelantijn slaagt het feestje gegarandeerd! U kiest zelf hoe uitgebreid u het wilt maken voor de kinderen met speurtocht, versnaperingen of zelfs een maaltijd. Aan de speciaal voor het kinderfeestje gereserveerde tafel kijkt u toe hoe de kinderen fijn spelen. Dit kinderfeestje bij de indoorspeeltuin in Zeeland zullen ze onthouden.

Groepsuitje of schoolreis

Buitenschoolse opvang op zoek naar een uitje? Of een andere organisatie voor kinderen die wat te vieren heeft? Er kunnen veel kinderen tegelijk spelen in Zwierelantijn. De indoorspeeltuin in Aagtekerke (Zeeland) is dan ook ideaal voor een groepsuitje. Als begeleider heeft u goed overzicht vanaf het gedeelte met de tafels of familierestaurant Eetplezier dat uitzicht heeft op de speeltuin. Zo houdt u comfortabel toezicht terwijl de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. Voor schoolreisjes zijn er bovendien speciale arrangementen beschikbaar die u zelf helemaal kunt samenstellen.

https://familierestauranteetplezier.nl/

Gerelateerde artikelen

Een fruitmand is ideaal om iemand beterschap te wensen

Gebak Bestellen van Brievenbusbanket.nl

Vind een recept met linzen dat bij jouw smaak past