describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een hele zalm kopen en thuis laten afleveren

Een hele zalm kopen die vervolgens vers bij u thuis wordt afgeleverd, het kan echt. Die versheid is enorm belangrijk, want zo is de zalm op zijn best. Maar hoe wordt er gezorgd dat de zalm nog vers is wanneer deze bij u wordt bezorgd? Bij een leverancier van verse zalm zoals Fieret’s Vishandel hoeft u hier gelukkig niet bang voor te zijn. Doordat zij gebruik maken van IceGelPacks kunnen zij hun klanten ervan garanderen dat de bestelling gekoeld wordt geleverd. Hierbij wordt de vis keurig verpakt en verzonden in waterdichte polystyreen-dozen, welke hermetisch worden afgesloten. Op deze manier is de vis nog helemaal vers wanneer die aankomt bij de klant.

Wanneer u een hele zalm wilt kopen hoeft u niet langer naar de markt of vishandel

De tijden zijn flink veel veranderd de afgelopen jaren. Een aantal jaar geleden moest u nog vroeg uw bed uit op uw vrije zaterdag ochtend om verse zalm te gaan kopen. Kunt u het zich nog herinneren? Of dat u naar een speciale vishandel moest om uw zalm of ander soort vis te kopen? Tegenwoordig is het een en ander veranderd. Nog steeds kunt u naar de markt of naar een vishandel om uw verse zalm te kopen, maar u kunt uw verse vis vandaag de dag ook gewoon bestellen via het internet. Dit kan bijvoorbeeld bij een visspeciaalzaak zoals Fieret’s Vishandel. Naast dat zij op de markt staan en een vishandel hebben, is het bij deze leverancier ook mogelijk om uw vis, zoals een hele zalm, te kopen via het internet. Deze wordt vervolgens binnen twee dagen vers bij u aan huis afgeleverd. Zo kunt u genieten van de lekkerste vis zonder daarvoor naar de markt of vishandel te hoeven.

Grote hoeveelheden zalm kopen bij de specialist voor in de horeca

Heeft u een horeca bedrijf? En heeft u zalm op uw menukaart staan? Dan wilt u logischerwijs dat de zalm die u uw gasten serveert niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook vers. Om hiervan verzekerd te zijn, is het aan te raden om te kiezen voor een gespecialiseerde visgroothandel voor het kopen van uw zalm en andere soorten vis. Fieret’s Vishandel is zo’n specialist. Zij leveren hun extensieve assortiment bestaande uit diverse soorten vis, schelp- en schaaldieren aan zowel particulieren als bedrijven. Zo is het mogelijk om kleine maar ook grote hoeveelheden verse vis, zoals hele zalm, bij hen te kopen. Zij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling binnen de kortste keren vers en gekoeld wordt geleverd op het door u gewenste adres.

Meer info : klik hier
>