describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Ook relatiegeschenken voor de zoetekauw vindt u in Amersfoort

Zin in een echt origineel relatiegeschenk? Nou, dan is dit echt iets voor u. Relatiegeschenken met een bedrijfslogo uit de oven! In alle gevallen zijn taarten en gebak van de bakker uit Amersfoort een gepaste vorm van relatiegeschenken. Themataarten, taarten met fotoscan of feestelijke harten met een speciale tekst: de mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. De keuze voor een van de taarten gemaakt? Bekijk dan ook meteen de vers belegde broodjes, zodat u het uitreiken van de relatiegeschenken in de regio van Amersfoort met een smakelijke lunch combineert.

Combineer verse broodjes tijdens een volledig verzorgde barbecue in de omgeving van Amersfoort

Een vers broodje is altijd lekker, maar als avondmaaltijd lust u wel wat extra’s! Wat dacht u van een compleet verzorgde barbecue bij u op locatie? Heeft u echter niet veel tijd om in de keuken te staan of bent u niet in het bezit van een barbecue? Geen probleem! Gasbussen, vlees, barbecues en natuurlijk verse broodjes haalt u bij de bakker uit Amersfoort. Of u nu een avond voor vrienden, collega’s of relaties verzorgt, de bakkerij biedt altijd een pakket op maat. Wilt u uw medewerkers of relaties bedanken voor de prettige samenwerking? In dat geval is het aan te bevelen om de barbecue in de omgeving van Amersfoort af te sluiten met een van de gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Verschillende soorten broodjes bij de bakker uit Amersfoort

En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Wilt u gemak én een lekkere lunch? Kies dan voor een compleet verzorgde lunch. U hoeft alleen maar te ontspannen!Kent u het gevarieerde aanbod van Bakker de Graaf al? Van een witte bol tot aan ciabatta en van croissants tot aan een milanobroodje: met een ruime keuze aan broodjes komt u niets tekort bij de bakker uit Amersfoort. Heeft u de keuze voor een van de broodjes gemaakt? Bekijk dan ook eens het overige aanbod, zoals banket, taarten en relatiegeschenken die u in Amersfoort laat personaliseren.

 

>