Linkzoeker
Image default
Financieel

De beste vermogensbeheerders houden rekening met uw wensen en doelen

Wilt u uw vermogen laten opbouwen middels een effectieve beleggingsstrategie? Dan kunnen vermogensbeheerders u uitstekend helpen. Of u nu al goed ingelezen bent op het gebied van beleggen en vermogensbeheer, of juist net hiermee begint; u kunt altijd profiteren van de uitgebreide expertise van vermogensbeheerders. Wellicht heeft u, naast onvoldoende kennis, ook weinig tijd om te beleggen en om u hiermee dagelijks bezig te houden. Om toch effectief een vermogen op te bouwen en te werken naar een financieel doel, schakelt u een vermogensbeheerder van Optimix in. Deze organisatie is al sinds 1983 actief en heeft al vele vermogende families, DGA’s, stichtingen en instellingen bijgestaan in hun vermogensbeheer. Inmiddels beheren ze al ruim € 2,5 miljard voor al hun opdrachtgevers! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vermogen? Lees dan verder.

Zowel de cijfers als de wensen van de belegger staan centraal

Veel beleggers kiezen voor een geautomatiseerde vermogensbeheerder. Echter zijn dit vermogensbeheerders waar beleggers geen persoonlijk contact mee hebben. Op deze manier worden de risico’s en mogelijkheden tot groei niet goed in de gaten gehouden en loopt men wellicht kansen mis. Juist daarom houdt Optimix rekening met het menselijke aspect van vermogensbeheer. Dit betekent dat niet alleen de cijfers van belang zijn, maar ook de wensen en doelen van de belegger. Sinds de oprichting van dit bedrijf hebben zij zich altijd vastgehouden aan deze visie. De basisprincipes van Optimix zijn onder meer een onvoorwaardelijke persoonlijke service, het maken van uitgesproken en geïnspireerde keuzes en constante monitoring van beleggingsdoeleinden. Bovendien beleggen de vermogensbeheerders van dit bedrijf mee om strategieën in de praktijk te brengen en nieuwe strategieën te bepalen.

Plan een kennismaking in met deze specialisten

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Optimix en over hoe hun vermogensbeheerders u naar uw doelen kunnen leiden? Plan dan een kennismakingsgesprek in met hun specialisten en stel al uw vragen. Zij zullen u adviseren op basis van uw wensen en situatie, waarna u met een duidelijk plan van aanpak aan de slag kunt.

https://www.optimix.nl/