Linkzoeker
Gezondheid

Het proces van rimpels verwijderen.

Je kijkt ’s ochtends in de spiegel en ziet dat je een fronsrimpel hebt. Toch wil je die fronsrimpel verwijderen, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen. Bij wie moet je zijn om deze rimpel te verwijderen en wat gaat het allemaal kosten. Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van waar je heen gaat. Er zijn gelukkig wel genoeg verschillende praktijken door het hele land heen, dus dat is al weer een zorg minder. Het maakt niet uit of je in Amsterdam, Rotterdam of Venlo woont je kan gemakkelijk botox Amsterdam doen.

Het begint natuurlijk met het maken van een afspraak. Vaak kun je zelf bepalen wat voor jou het beste uitkomt en meestal zullen de dokters op dat moment wel tijd voor je maken. De eerste afspraak zal er niet meteen botox ingespoten worden, maar krijg je een consult en wordt er precies gevraagd over wat je wil hebben. Het is natuurlijk ook afhankelijk van wat je wilt hebben en wat er vervolgens gaat gebeuren. Zo kan het met fillers zijn dat er eerst nog gekeken moet worden naar de huid of dat het nog handig is om gebruik te maken van fillers om toch gebruik te maken van iets anders. Aan de hand van dit gesprek zul je weer een vervolg datum krijgen om de ingreep te laten doen.

Als de dag eenmaal aangebroken is zul je weer terug moeten om de behandeling uit te laten voeren. Dit behandeling zelf duurt slechts enkele minuten, ook dit is wel weer afhankelijk van wat je allemaal wilt laten doen. Binnen 2 weken zul je de effecten het beste zien en in de weken erna zal je ook merken dat je gezicht gladder is. De behandeling zal tussen de 3 en 6 maanden effect hebben. Per behandeling zal het effect langer worden.

Meer info : klik hier