Linkzoeker
Image default
Gezondheid

Je libido in gezond houden heb je zelf in de hand

Je libido in gezond houden heb je zelf in de hand

Iedere man en vrouw heeft soms wel eens geen zin in liefde en gemeenschap. Dit is absoluut normaal! Als het echter steeds vaker voorkomt dan kan het naast irritatie ook je gezondheid van jezelf en je partner beïnvloeden. Daarom hebben wij onderstaand nuttige informatie om het tij eens en voor altijd een positieve swing te geven. Je zult inzien dat gemeenschap veel meer dan plezier alleen is, het is namelijk uitermate gezond voor lichaam en geest. Wij zullen u ook handige tips en producten aanwijzen, welke kunnen bijdragen om uw libido weer snel op een gezond niveau te krijgen. Nadat uw libido een fikse boost heeft gehad zal alles weer in de automatische piloot gaan! Zoals vanouds.

Lichamelijk wordt het libido vooral bepaald door verschillende hormonen waarvan testosteron en oestrogeen toch wel de belangrijkste zijn. Een laag gehalte heeft meestal een laag libido tot gevolg. In de loop van de jaren kan dit gehalte steeds verder dalen zonder dat je daar zelf invloed op hebt. Ook daalt het wanneer je minder actief bent op intiem vlak.

Bij vrouwen spelen meer factoren mee zoals de menstruatiecyclus. Tijdens de ovulatie is deze bij vrouwen hoger.

Na de menopauze ervaren veel vrouwen een sterke daling van het libido. Heb jij last van minder liefdes prikkels en wil je hier graag wat aan doen.

Schaam je niet, want je bent absoluut niet de enigste met dit probleem, maar neem dan nu nog een kijkje op Libidoplaza. Een goede en gelukkige levensstijl begint bij jezelf.

Intieme verjonging

Intieme verjonging is iets wat veel vrouwen overwegen. Er zijn een aantal methodes die goede resultaten geven. Denk hierbij aan een labiacorrectie, vtight.nl , en bekkenbodemspieroefeningen. De oorzaak van dat alles minder strak is heeft onder andere te maken met het krijgen van kinderen, extreem veel afvallen en gewichtstoename. Er zijn tegenwoordig verschillende methodes die zeker het overwegen waard zijn.

Meer info : klik hier

Gerelateerde artikelen

Gemakkelijk en snel kunnen afvallen

Hoe zie ik er jonger uit?

Een goed eetpatroon is de basis