Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Efficiënt vervoer van uw producten in stevige kunststof bakken

by on november 12th, 2019 at 10:27 am || Posted in: Groothandel
Link-zoeker

Bij het vervoer van uw producten kunt u gebruik maken van stevige kunststof bakken. Dat is vaak een stuk efficiënter dan bijvoorbeeld kartonnen dozen of een andere manier van transport. U kunt deze bakken vervoeren op kunststof pallets die een aanzienlijk gewicht aankunnen, waardoor u geld bespaart. Het transport van goederen wordt immers in de meeste gevallen per kilogram berekend. Door gebruik te maken van lichtgewicht verpakkingsmateriaal kunt u de kosten een stuk lager houden. Kunststof bakken zijn licht en te koop in diverse afmetingen. Zo vindt u hoogstwaarschijnlijk een bak die past bij uw behoeften. Als dat niet zo is, dan is er altijd nog de mogelijkheid deze bakken op maat te laten maken.

Schoon transport van uw goederen in kunststof bakken

Als u uw producten in kunststof bakken vervoert zorgt u ervoor dat ze schoon en onbeschadigd op de bestemming aankomen. Deze bakken kunnen tegen een stootje en beschermen daardoor de producten optimaal tijdens transport. U kunt kiezen voor stapelbare bakken om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Door de bakken op een kunststof pallet te plaatsen kunnen deze gemakkelijk worden verplaatst door een pompwagen of heftruck. Zo verloopt het in- en uitladen vlot en efficiënt, wat ook weer tijd en dus geld bespaart.

Bestel bakken en pallets op maat direct online

U kunt bij Alpac in Deventer direct online uw kunststof bakken en pallets bestellen. U kunt kiezen uit het standaard assortiment dat op de website wordt aangeboden. Deze producten kunnen desgewenst worden aangepast, zodat ze aan uw specifieke wensen voldoen. Als dat geen optie is, dan kunt u ook materiaal op maat laten maken, zoals kunststof pallets in een door u gewenste maat. Neem voor meer informatie contact op met dit bedrijf. De contactgegevens vindt u op de website van Alpac. De experts van dit bedrijf denken graag met u mee over de ideale producten voor uw toepassing.

Archief

>