describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Hotstones kopen kunt u ook als particulier doen in deze groothandel

by on januari 12th, 2018 at 8:43 am || Posted in: Groothandel

Niet alleen voor professionals, maar voor particulieren is het ook hartstikke leuk om hotstones te kopen. Er is in veel gevallen echter één probleem: als particulier kunt u niet bij de groothandel terecht. Bij Steengoed Benelux kan dat wel. Zij leveren hotstones voor particulieren, wellnesscentra en therapeuten. Wilt u dus als particulier een hotstone set kopen? Of wilt u zelfs graag hotstones per kilo kopen? Dat kan! De specialist helpt u graag te voorzien in uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het kopen van een hotstone massage set ‘So relaxing’ en een massage set ‘So fresh’, maar u kunt ook kiezen voor diverse bijbehorende producten als etherische oliën, massageoliën en coldstones. U betaalt uiteraard een zeer aantrekkelijke prijs voor de producten en ze worden zo snel mogelijk bij u thuis geleverd.

Hotstones kopen bij de specialist: snelle verzending en veilige betaalmogelijkheden

Bent u van plan om hotstones te gaan kopen? Dan kunt u bij de specialist kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u er terecht voor het kopen van een hotstone set, maar kunt u er ook voor kiezen om de hotstones per kilo te kopen. Voor welke optie kiest u? Wat u ook kiest, u wilt natuurlijk naar een echte specialist. Deze specialist biedt uitsluitend kwaliteitsproducten voor een zeer aantrekkelijke prijs aan. Bestelt u voor 14:00 uur op werkdagen, dan wordt uw bestelling dezelfde dag al verzonden. Plaatst u een bestelling van €75 of meer, dan profiteert u van gratis verzending. Ook kunt u bij de specialist altijd veilig online betalen, via iDEAL, VISA of MasterCard.

Hotstone set kopen bij de groothandel in edelstenen

Zou u graag een hotstone set kopen? U kunt hiervoor het beste terecht bij een groothandel in edelstenen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van Steengoed Benelux? Deze specialist verkoopt naast gewone stenen ook diverse massage- en wellnessproducten, die uiterst geschikt zijn voor massage- en ontspanningsdoeleinden. Zo kunt u bijvoorbeeld een hotstone set kopen, maar u kunt ook kiezen voor hotstones per kilo. Uiteraard kunt u deze stenen cadeau doen, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook uitstekend gebruiken in uw eigen praktijk. Het voordeel van de groothandel is dat u een aantrekkelijke prijs betaalt, u de producten zeer snel ontvangt en u zeker bent van uitstekende kwaliteit. Waar wacht u nog op?

Meer info : klik hier
>