describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Jampotjes kopen voor meer dan €150,-? De verzending is gratis!

by on maart 26th, 2018 at 9:24 am || Posted in: Groothandel

Wanneer u jampotjes gaat kopen voor meer dan €150,- is de verzending helemaal gratis. Door middel van voldoende opvulling, krimpfolie of gesealde kartonnen trays wordt uw bestelling goed verpakt. Zo ontvangt u jampotjes van uitstekende kwaliteit bij Glazenflessenenpotten. Wanneer u jampotten bij glazenflessenenpotten.nl koopt, bent u verzekerd van veilig online betalen. Dit kan namelijk gedaan worden via iDEAL, MisterCash, GiroPay en Creditcard. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Deze specialist levert zowel door heel Nederland als België. Wilt u uw eigen bestelling bij ons komen afhalen, dan kan dat ook natuurlijk. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.    

Gebruik glazen inmaakpotten als jampotten

Een specialist als Glazenflessenenpotten.nl heeft een ruim assortiment. Hier vindt u onder andere inmaakpotten, oftewel, weckpotten, die goed zijn te gebruiken als jampotten. Daarnaast zijn deze potten ook geschikt voor het wecken van sappen, zuivel, vlees, soep, groente, fruit, cake, brood en azijn. Door voedsel te conserveren zorgt u ervoor dat het voedsel maandenlang goed blijft. Daarnaast staan de jampotten ook leuk als decoratie op een tafel of keukenblok. De inmaakpotten van deze specialist zijn gemaakt van extra sterk glas en voorzien van een rubberen ring zodat de jampotten goed afgesloten kunnen worden door middel van de metalen beugel. Deze jampotjes kunt u gemakkelijk online kopen.

Creatieve creaties met jampotjes die u bij de specialist kunt kopen

De vriendelijke medewerkers van glazenflessenenpotten.nl zijn erg creatief en komen met interessante manieren om glazen potten en flessen te gebruiken. Zo kunt u sauzen serveren in een glazen pot of zelfgemaakte olie in flessen doen. Wat nu ook trendy is, is om divers drinken zoals limonade te serveren in glazen bekers. Dit is niet alleen praktisch, maar het ziet er ook nog eens superleuk uit. Een cadeautip: koekjesmix in een glazen pot. U voegt alle ingrediënten toe in lagen in de glazen pot en maakt het af met een leuk lintje en een label met de bereidingswijze. Maar natuurlijk kunnen de glazen potten ook als jampotten gebruikt worden. Wat voor jam u ook wilt maken, het is altijd verstandig om jampotjes te kopen bij glazenflessenenpotten.nl.

 

Meer info : klik hier
>