describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

RVS douchegoot of goot plaatsen? Lees de plaatsingsinstructies online!

by on februari 2nd, 2017 at 3:30 pm || Posted in: Groothandel

Wat is er onmisbaar in elke badkamer? Een goed werkende douche! En onderdeel van zo’n goed werkende douche is natuurlijk een goede afvoer. Water moet goed weggevoerd worden met een doucheputten en zo’n doucheput moet gemakkelijk te reinigen zijn en geen vieze lucht achterlaten. De specialist biedt uitstekende producten voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u hulp bij de montage van een doucheput, zoals een RVS douchegoot of een andere RVS goot? Dan kunt u op de website van de specialist allerlei handige informatie over de montage van de afvoer van de douche vinden. Niet alleen zijn er diverse geschreven documenten beschikbaar over het installeren van een RVS douchegoot, RVS goot of andere doucheput; ook zijn er diverse filmpjes beschikbaar die u alle instructies geven. Zo wordt het installeren van een nieuwe afvoerput een gemakkelijk karwei!

RVS douchegoot ook mogelijk voor vinyl vloeren

Zelfs op een vinyl vloer kan een RVS douchegoot of andere RVS goot geïnstalleerd worden. De specialist heeft de juiste producten in huis, die gemakkelijk in vinyl vloeren kunnen worden geïnstalleerd. Met behulp van de vastschroefbare klemrand, is het mogelijk vinyl vloerbedekking lekvrij te laten doorlopen tot in de RVS douchegoot of goot. Dat is dus gegarandeerd een waterdichte oplossing! Maar dat is niet het enige dat een specialist op het gebied van afvoerputten biedt. Er zijn enorm veel mogelijkheden als het gaat om de afvoer van water in uw douche. Zo heeft de specialist een doucheput beschikbaar in elke afmeting die u zoekt. Wilt u advies over de doucheput die u nodig heeft voor de afvoer van uw douche? Neem dan contact op met de specialist over uw situatie.

Doucheput nodig? Specialist biedt divers assortiment

Is uw doucheput aan vervanging toe? Dan zult u een nieuwe doucheput moeten installeren. Dat kunt u gemakkelijk zelf, maar bij de specialist vindt u de juiste producten. Die biedt namelijk een divers assortiment. Zo heeft u bij de specialist bijvoorbeeld de mogelijkheid een RVS douchegoot of een RVS goot aan te schaffen. Omdat elke douche anders is, is zo’n RVS douchegoot of RVS goot, of een ander soort doucheput in allerlei afmetingen verkrijgbaar. Bij de specialist bent u verzekerd van een degelijke oplossing én een mooi uitziend resultaat. Weet u niet precies hoe u een nieuwe doucheput installeert? De specialist voorziet u van tips. De afvoer van uw douche is dan weer als nieuw!

Meer info : klik hier
>