describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Van de regendouche in de drup. Neem een specialist in de arm

by on februari 7th, 2017 at 10:52 am || Posted in: Groothandel

Het aanschaffen en installeren van uw sanitaire voorzieningen gaat u natuurlijk naar een specialist. Een goede montage is van groot belang bij het installeren van uw douche- en badkamervoorzieningen. Een specialist biedt namelijk een divers assortiment. Zo heeft u bij de specialist bijvoorbeeld de mogelijkheid een RVS douchegoot of een RVS goot aan te schaffen. Omdat elke douche anders is, is zo’n RVS douchegoot of RVS goot, of een ander soort doucheput in allerlei afmetingen verkrijgbaar. Bij de specialist bent u verzekerd van een degelijke oplossing én een mooi uitziend resultaat. Weet u niet precies hoe u een nieuwe doucheput installeert? De specialist voorziet u van tips. De afvoer van uw douche is dan weer als nieuw!

Preventief behandelen van de afvoer van de douche

Door uw afvoergoten in de badkamer vooraf te behandelen voorkomt u later een hoop onderhoud en ongemak. Een RVS douchegoot is hier een goed voorbeeld van. Maar vaak is het helemaal niet direct nodig om uw doucheput te vervangen. De afvoer van uw douche kan namelijk ook preventief behandeld worden. Daarvoor bestaat er een poeder dat vervaardigd is uit chemische zuurstof en slapende bacteriën. Zodra deze bacteriën in aanraking komen met water en zuurstof, gaan ze werken. Daardoor blijft uw afvoerput te allen tijde schoon en loopt hij goed door. Vervanging van de afvoerput met een nieuwe RVS douchegoot of RVS goot kan altijd nog!

RVS douchegoot ook mogelijk voor vinyl vloeren

Veel mensen denken dat een vinyl vloer geen optie is voor in de badkamer, maar ze zitten ernaast. Vinyl is namelijk uitstekend geschikt en kan eenvoudig gecombineerd worden met andere badkamertoebehoren. Met behulp van de vastschroefbare klemrand, is het mogelijk vinyl vloerbedekking lekvrij te laten doorlopen tot in de RVS douchegoot of goot. Dat is dus gegarandeerd een waterdichte oplossing! Maar dat is niet het enige dat een specialist op het gebied van afvoerputten biedt. Er zijn enorm veel mogelijkheden als het gaat om de afvoer van water in uw douche. Zo heeft de specialist een doucheput beschikbaar in elke afmeting die u zoekt. Wilt u advies over de doucheput die u nodig heeft voor de afvoer van uw douche? Neem dan contact op met de specialist over uw situatie.

 

Meer info : klik hier
>