describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Koop uw pistonmachines nieuw of tweedehands

by on juli 6th, 2017 at 9:21 am || Posted in: Horeca

Bij een specialist als Koffiesnel.nl Espressoservice kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands pistonmachines én andere soorten espressomachines. Deze specialist biedt verschillende soorten nieuwe espressomachines, waaronder pistonmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook terecht voor volautomaten van de merken Schaerer of Egro. Wilt u echter niet de volle prijs betalen voor een goede espressomachine? Dan is het wellicht een idee een tweedehands machine aan te schaffen. Bij de specialist is het namelijk ook mogelijk te kiezen voor diverse occasions. Die worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Alle espressomachines die de specialist levert zijn overigens van uitstekende kwaliteit.

Defect aan pistonmachines? Binnen 24 uur verholpen met de service van de specialist!

Altijd ongelegen, nooit gewenst, maar het kan altijd voorkomen: er treedt een defect op aan één van uw pistonmachines. Zou het in zo’n situatie dan niet ideaal zijn dat er binnen de kortste keren een monteur bij u voor de deur staat? Schakel daarom ook altijd een specialist in! KoffieSnel.nl, espressoservicebedrijf, levert u niet alleen de beste pistonmachines en volautomaten, maar zorgt er ook voor dat u in geval van defect snel weer gebruik kunt maken van uw espressoapparatuur. De ervaren monteurs werken verspreid door het hele land, waardoor ze altijd binnen 24 uur storingen en defecten aan uw espressomachines kunnen oplossen. Dit geldt ook voor weekenden! U hoeft dus nooit zonder een heerlijke, sterke kop espresso te zitten; dat is de service van de specialist.

Service en professioneel advies van de specialist bij aankoop van pistonmachines

Overweegt u om pistonmachines aan te schaffen? Of heeft u misschien interesse in andere espressomachines? Voordat u uw keuze maakt, is het belangrijk om te weten welke espressoapparatuur het beste past bij uw wensen en uw situatie. Dan is het verstandig advies in te winnen. Een specialist neemt daarbij uw wensen in acht. Met de schat aan kennis en ervaring over de koffiebranche waarover de specialist beschikt, kan deze u altijd voorzien van een professioneel en passend advies. Maar waar vindt u zo’n specialist die u alles kan vertellen over pistonmachines en volautomaten? Bijvoorbeeld in KoffieSnel.nl. Dit onafhankelijke espressoservicebedrijf staat te allen tijde voor u klaar met fantastische service en professioneel advies op maat, ongeacht welke koffie u schenkt.

Meer info : klik hier
>