describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Niets zit zo lekker als de XXL zitzak

Tags:

Wist je dat een zitzak verkrijgbaar is in een veel verschillende soorten en maten? Zo heb je bijvoorbeeld zitzakken voor kinderen, normale zitzakken voor binnen, maar ook zitzakken voor buiten. Wil je graag een zitzak voor op de boot om op te relaxen, of ter aanvulling van je interieur? Er zijn veel opties. Er is nu ook een XXL zitzak; die is extra comfortabel! Deze hebben een afmeting van 195×135 centimeter en is bij 4-Cassa verkrijgbaar in wel 15 verschillende kleuren. Zo vindt iedereen wel een gepersonaliseerde zitzak. Het is met deze XXL zitzak mogelijk om in veel verschillende posities te zitten en te liggen. Ze zijn makkelijk te reinigen met water en zeep en zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De ideale zitzak dus!

Zitzak voor binnen en buitengebruik

Een zitzak is iets heel anders dan een gewone stoel of poef. Je kunt er namelijk op veel verschillende manieren op zitten en ze zitten echt heerlijk. Ook kinderen vinden zitzakken vaak erg leuk. Ze zijn stoer en kleurrijk. Een zitzak voor binnen is bekend. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stijlen, zodat je een zitzak kunt kiezen die helemaal bij jouw inrichting past. Maar er bestaan ook zitzakken voor buiten! Deze zijn gemaakt van een dikke en glanzende stof die vezelloos is, waardoor er geen vuil in de stof komt. Daarom is de zak ook erg gemakkelijk te reinigen, zelfs met hoge druk. Daarnaast zit deze zitzak voor buiten ook erg lekker doordat er een binnenzak in zit. Extra comfortabel dus!

De zitzak nieuw leven in blazen

Heb je een zitzak een tijdje veel gebruikt, dan kan het wel eens gebeuren dat deze afneemt in volume. Dit betekent gelukkig niet dat je de zitzak weg hoeft te gooien. Er is namelijk gewoon iets aan te doen. Deze kun je namelijk gewoon bijvullen. Een vulling van een zitzak bestaat gewoonlijk of uit EPS granulaat (gesneden vlokken) of uit EPS parels (ronde balletjes). Bestel je de vulling, bijvoorbeeld bij 4-Casa, dan krijg je er een speciale vulkoker bij dat het vullen nog makkelijker maakt. Is de hoes van de zitzak juist het probleem en zitten er vlekken op die niet meer te verwijderen zijn? Dan is het ook mogelijk om een nieuwe hoes te bestellen om de zitzak nieuw leven in te blazen.

Meer info : klik hier
>