describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

De kwaliteit van brandwerend plaatmateriaal is gemakkelijk in te schatten

by on oktober 4th, 2017 at 6:39 am || Posted in: Industrie

Het ontstaan en verspreiden van een brand wilt u natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Dit kunt u doen door uw huis brandveilig te maken met brandwerende producten. Wanneer u het aanbod van een bouwmarkt bekijkt ziet u echter dat er brandwerend plaatmateriaal in verschillende kwaliteiten wordt aangeboden. Om de keuze voor u wat gemakkelijker te maken zijn er een aantal keurmerken het leven in geroepen. Het brandwerend plaatmateriaal moet immers zorgvuldig getest zijn. Wanneer het plaatmateriaal beschikt over Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten, weet u zeker dat het goed zit met de brandwerende prestaties van de materialen. Een leverancier van brandwerend plaatmateriaal, Preficon genaamd, beschikt over al deze certificaten. Bij producten van dit merk weet u dus zeker dat het goed zit met brandveiligheid van de materialen.

Maak uw pand brandveiliger met brandwerend plaatmateriaal

Wanneer u uw gebouw brandveilig wilt maken zijn er tegenwoordig oneindig veel innovatie producten op de markt. Eén hiervan is gebruik maken van het juiste brandwerend plaatmateriaal. Dit is een passieve vorm van brandpreventie die doorgaans wordt gebruikt in grotere panden zoals fabrieken, scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Brandwerend plaatmateriaal kan worden gebruikt om bijvoorbeeld plafonds en wanden brandveiliger te maken, zodat een mogelijke brand zich niet snel verder zal verspreiden in het pand. Een leverancier van kwalitatief brandwerend plaatmateriaal is Preficon. Zij bieden diverse soorten plaatmateriaal. Hierdoor vindt u in hun aanbod gegarandeerd het plaatmateriaal dat u nodig heeft.

Diverse soorten brandwerend plaatmateriaal bij de specialist

Het kopen van brandwerend plaatmateriaal kan een lastige opgave zijn wanneer u niet naar een specialist gaat. Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten. Elke van deze soorten heeft zo haar eigen specificaties. Zo is er brandwerend plaatmateriaal beschikbaar van verschillende materialen en voor verschillende toepassingen. Zo kan het plaatmateriaal gemaakt zijn van calciumsilicaat, vermiculiet of zelfs met glasvezels verstevigd beton. De ene soort brandwerend plaatmateriaal is bijvoorbeeld meer geschikt voor plafonds, terwijl de andere soort is ontwikkeld voor het bekleden van staalconstructies. Wat uw toepassing ook is, bij een specialist zoals Preficon vindt u altijd wel een type brandwerend plaatmateriaal dat perfect geschikt is voor uw toepassing.

Meer info : klik hier
>