Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Goede doelen

by on oktober 13th, 2015 at 10:26 am || Posted in: Internet
Link-zoeker

De mens is een kuddedier, we kunnen het allemaal niet alleen af. Dat is hartstikke logisch, en samen sta je sterker. Af en toe ontvang je een beetje hulp van buitenaf wat je een stuk beter en sterker in het leven maakt. Deze initiatieven verdienen natuurlijk allemaal stuk voor stuk een hoop lof, maar ik wil er toch een paar doelen speciaal uitlichten die een extra applausje verdienen. Daarom kan je in dit artikel meer lezen over de drie meest vooruitstrevende initiatieven van de afgelopen jaren.

Op nummer 3 vinden we UNICEF terug. Deze organisatie is een onderdeel van de verenigde naties. De stichting heeft de wereld de afgelopen jaren getracht stukken beter te maken. Ze hebben meer levens gered dan de CIA en MI6 samen. Dit wordt natuurlijk gewaardeerd. Ze delen niet alleen voedsel uit maar richten zich vooral op langetermijn oplossingen. Onder het motto geef een man een vis en hij eet een dag of leer een man te vissen en je voed hem voor het leven worden er veel scholen gebouwd door UNICEF. Ook voorlichting over bijvoorbeeld HIV/aids is een speerpunt in de campagnes van het wonderbedrijf.

Op nummer 2 in Amnesty international terug te vinden, een organisatie die veel over heeft voor mensenrechten. Zit jij opgesloten in Noord-Korea? Amnesty is de organisatie die dan er alles aan doet om je weer vrij te krijgen. Ook praktijken in onze veilige westerse wereld die niet kunnen zullen niet aan het oog van deze organisatie ontsnappen, zij zijn er voor mensen uit de hele wereld en gunnen al die mensen de zelfde basisrechten en vrijheid die wij hier in het westen als normaal beschouwen.

De onbetwiste nummer een is toch de verzamelwebsite voor kortingscodes. Hier kan men een kortingscode Easytoys vinden of een van de andere codes. De website bied meer dan 7000 kansen om flink geld te besparen waardoor jij meer geld over houd en daarmee nog beter kan genieten van het leven. De site bied de kans om de gemiddelde Nederlander ontzettend veel geld te besparen.

Meer info : klik hier

Archieven

>