describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Slaapt je kind slecht? Bestel een fairy door en kom achter de gevoelens

by on oktober 30th, 2017 at 8:27 am || Posted in: Kinderen

Een fairy door kopen om de fantasie van je kind te verrijken. Nu denk je waarschijnlijk, een fairy door, wat houdt dat in? Kinderpsychologen, kindercoaches en psychologen zweren bij het concept van de fairy door van Droomdeurtjes om onder andere het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten: hoe doe je dat?

Wil je als ouder op een creatieve manier je kind complimentjes geven en ondersteunen als ze het nodig hebben? Omdat het zelfvertrouwen best wel laag is? Het vergroten van het zelfvertrouwen van je kind kan als ouder echter heel lastig zijn. Kinderen krijgen in een fantasiewereld meer zelfvertrouwen. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten.

Fairy door veilig en van uitstekende kwaliteit

Wilt u fairy door en accessoires online aanschaffen? Veiligheid staat hoog in het vaandel. Het gaat namelijk om kinderproducten, met name om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.  Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Meer info : klik hier
>