Linkzoeker
Mode en Kleding

Crocs voor iedereen

Het merk Crocs heeft naam gemaakt in de schoenenwereld. Meestal dragen we de schoenen in de zomer samen met jeans, korte broeken, of andere kledingstukken. Kinderen gaan vaak voor de Crocs Kids serie, met het Crocband model met sprookjesfiguren erop gedrukt.

Wist je dat
… het woord “crocs” tot voor kort elegante schoenen van krokodillenleer betekende? Tegenwoordig is Crocs een bijna iconisch merk schoeisel, waarvan het kenmerk is dat het ergonomische schoenen zijn, gemaakt van een speciaal, elastisch Croslite materiaal dat de voeten van de drager uitzonderlijk comfort biedt. Hoe is het mogelijk dat schoenen met zo’n specifieke vormgeving over de hele wereld herkenbaar zijn geworden? Blijkbaar is tegenwoordig het uiterlijk niet alles – de modewereld richt zich langzamerhand ook op goede kwaliteit.

Kwaliteit van Crocs schoeisel waar je verliefd op zult worden
Crocs is een schoenenmerk dat in de modewereld omstreden is – sommigen zijn er dol op, anderen zijn niet overtuigd als het om hun uiterlijk gaat. Gezien het enorme aantal fans dat het merk in zo’n korte tijd verworven heeft, kan veilig gezegd worden dat wie niet één paar schoenen van dit merk in zijn kast heeft staan, blijkbaar niet de gelegenheid gehad heeft om ze zelf uit te testen.

Crocs biedt zijn waren aan zowel vrouwen, mannen als kinderen aan. Bij zulke iconische schoenen gaat het niet alleen om de technologisch geavanceerde Croslite materialen. Ze zijn bovendien voorzien van uitsteeksels die de voet masseren tijdens het lopen en anti-slip zolen. Daar komt nog bij dat ze uiterst licht zijn. De eerste en de meest herkenbare modellen van het merk zijn slippers en badslippers die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn – van vlotte, ingetogen combinaties tot meer gedurfde tinten en zelfs veelkleurige patronen. Bovendien omvat het aanbod van het merk schoeisel voor elk seizoen – van sandalen, via waterdichte wanten, tot warme laarzen.