Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Het traditionele ontwerp van de Bösendorfer

by on februari 24th, 2021 at 9:37 am || Posted in: Muziek

Wat maakt een Bösendorfer een Bösendorfer? Het doel van het merk was om de artiesten en muziekliefhebbers van de wereld een instrument te geven dat volledig aan alle hoge verwachtingen voldoet. Het doel van deze piano was dan ook om de beste piano te bouwen die er in de wereld is te vinden. Veel componisten zweren dan ook bij dit merk, maar ook voor de hobbyisten is een Bösendorfer een genot om mee te spelen.

Wenen: De afkomst van Bösendorfer

Van de 17e tot de 20e eeuw was Wenen het centrum van de klassieke muziek voor de wereld. De meest bekende en meest grote componisten ter wereld woonden in Wenen. Denk bijvoorbeeld aan Mozart, Haydn, Beethoven, Johann Strauss, Brahms, Wolf, Schoenberg, Bartok en nog vele meer. Het merk heeft hierdoor altijd een actieve connectie opgezocht en behouden met de grote componisten en spelers die er in de stad te vinden waren. Deze nauwe samenwerking zorgt er voor dat het merk zich continue kon ontwikkelen en verbeteren dankzij de feedback van de componisten.

Koop een nieuwe piano bij deze specialist

Als u een echte fan bent van piano spelen in uw vrije tijd of als u gewend bent om stukken te spelen voor een groter publiek, dan is het bijna wel zeker vast te stellen dat u het verfijnde geluid van de Bösendorfer herkent. Het is de klank die vele pianisten heeft overtuigd om over te stappen op dit merk. Het aanschaffen van een piano is een bezigheid die met veel zorg moet gebeuren. Iedere pianist is anders en daarom heeft ook iedere pianist zijn eigen voorkeur. Als u op zoek bent naar op maat gemaakt advies met een persoonlijke aanpak, neem dan eens een kijkje bij Evert Snel. De specialisten zullen de tijd nemen om er zeker van te zijn dat u uw beste match zult vinden.

https://www.evertsnel.nl/

Archieven

>