describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Maak een fashion statement, kom langs bij de optiek in Eindhoven

Wilt u goed voor de dag komen? Dan kiest u voor een montuur dat helemaal past bij uw kleding en stijl. Waar? Kom lans voor de beste zorg voor ogen en oren bij Optiek Verhoeven. Van een bril met een breed zwart montuur tot aan een smal metalen montuur en van kleurrijk tot unikleur. Welke bril past het beste bij uw gezicht? En nog belangrijker, waar gaat uw voorkeur naar uit? De gespecialiseerde opticiens bij Optiek Verhoeven in Eindhoven geven u een passend advies en zoeken met u een geschikt montuur uit. Kies uit prachtige merken zoals Chanel, Alain Mikli en Calvin Klein. Tijdloze modellen die er ook nog eens fraai uitzien. Want het oog wil toch ook wat?

Bied uw zoon of dochter ondersteuning bij het lezen met een bril van Optiek Verhoeven Eindhoven

Een bril krijgen is in het begin natuurlijk een beetje onwennig, eng zelfs! En dat is precies de reden dat u langskomt bij Optiek Verhoeven in Eindhoven. In veel gevallen wordt er een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor wordt een zo optimale ondersteuning geboden en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd. 

Voorkom hoofdpijn door het aanmeten van een bril bij de optiek in Eindhoven

Maak het uzelf makkelijk en zorg voor een prettiger en comfortabeler leven door te kiezen voor een bril of lenzen bij Optiek Verhoeven! In veel gevallen is het aanmeten van een bril noodzaak. Wellicht is de stand van één van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers één van de belangrijkste zintuigen. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven zijn er zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.

Meer info : klik hier
>