describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Voor welk arrangement kiest u tijdens een dagje zeilen met de familie op het IJsselmeer?

Tijdens een dagje zeilen met de familie op het IJsselmeer kunt u kiezen uit verscheidene arrangementen. Voor welke kiest u? Door een zeilboot te huren op het IJsselmeer, kunt u diverse arrangementen boeken om uzelf, uw gezin, familie of vrienden een onvergetelijke ervaring te bieden. U kunt niet alleen zeilen met uw kinderen, maar het schip ook als partyboot huren. Daarnaast kunt u een dagtocht zeilen in de regio Volendam en tijdens de reis kunt u kiezen voor diverse arrangementen. Hierbij kunt u denken aan de Whiskyproeverij, maar ook de Culinaire Belevenis. U maakt de keuze voor het arrangement en de rest wordt door Zeilschip Bounty geregeld. U kunt er dus vanuit gaan dat u een onvergetelijke reis tegemoet gaat, die u een unieke ervaring biedt.

Ga op ontdekkingsreis tijdens een dagtocht zeilen nabij Volendam

Ga met uw hele familie op ‘ontdekkingsreis’ en ga met Zeilschip Bounty een dagtocht zeilen nabij Volendam. Het is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook nog eens sportief als u ervoor kiest om te zeilen met uw kinderen met Zeilschip Bounty. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij u en uw kinderen of vrienden kennis kunnen maken met de tijd waarin de VOC actief was. Deze boot is dan ook als partyboot te huren in de avonduren, zodat u overdag met het zeilschip naar bijvoorbeeld Volendam kunt varen om de avond af te sluiten met een feest.

Zeilboot of partyboot huren op het IJsselmeer: ook geschikt om te zeilen met de kinderen

Als u een echt origineel uitje wilt boeken, dan gaat u met Zeilschip Bounty een dagje zeilen op het IJsselmeer met de hele familie. Deze is ook als partyboot te huren, maar is ook erg geschikt om te zeilen met kinderen. De partyboot kan voornamelijk in de avonduren worden gehuurd. Met het zeilschip kan vanuit de haven in Lelystad naar Volendam gevaren worden. Het schip kan ook vanuit andere havens vertrekken. De keuze is aan u. Het biedt zowel de kinderen als de ouders of vriendengroepen een onvergetelijke ervaring. Als officiële trouwlocatie kan er zelfs in diverse gemeenten het jawoord worden gegeven op het schip.

Meer info : klik hier
>