describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Kinderbegeleiding tijdens het scheiden

by on maart 27th, 2018 at 12:37 pm || Posted in: Rechten
Tags:

De kans is groot dat u het enorm moeilijk vond om uw kinderen te vertellen over het scheiden. Dat is logisch; u beseft dat ook voor hen ongewild een nieuw leven begint. Scheiden doe je samen biedt als één van de eerste bureaus in Nederland kinderbegeleiding tijdens en na een echtscheiding. Stapsgewijs worden de kinderen door het proces van een echtscheiding geloodst. Maar ook in de periode na de scheiding staat het belang van het kind voorop. De kindercoach heeft veel ervaring omdat zij zelf ook kind is van gescheiden ouders. Op alle vragen wordt antwoord gegeven vanuit de belevingswereld van het kind. De reacties van de kinderen zijn zeer positief.  

Scheiden met kinderen: wat is de beste manier om het de kinderen te vertellen?

Er is geen goed of perfect moment om uw kinderen te vertellen dat u gaat scheiden. Het is belangrijk om eerlijk te zijn en sommige keuzes goed toe te lichten. Kinderen hebben behoefte aan duidelijkheid en willen weten waar ze aan toe zijn. Het is begrijpelijk dat een gesprek aangaan met uw kind een van de moeilijkste dingen is wanneer u gaat scheiden. Scheiden doe je samen geeft u graag advies dat van toepassing is tijdens het gesprek, maar ook na het gesprek met de kinderen. Vergeet uw kinderen vooral niet zo vaak mogelijk te vertellen dat het scheiden niet hun schuld is.

De financiële gevolgen wanneer u gaat scheiden

Een scheiding speelt op zowel financieel als emotioneel vlak een ingrijpende rol. De gevolgen kunnen groot zijn voor uw leven. Scheiden doe je samen begrijpt dat de financiën niet echt iets zijn waar u zich op dat moment graag mee bezighoudt. Toch is het wel belangrijk. Bespreek tijdens een vrijblijvende kennismaking met Scheiden doe je samen al uw zorgen en wordt voorzien van advies. Het is heel belangrijk voor de toekomst. Wat kost het om te scheiden? Welke financiële gevolgen heeft de scheiding? Hoe zit het met pensioen? Hoe kijkt de Belastingdienst tegen een scheiding aan? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen die beantwoordt moeten worden. Scheiden doe je samen zet voor u alles op een rijtje. Heeft u behoefte aan meer persoonlijke uitleg? Een gratis informatiegesprek is ook mogelijk!   

Meer info : klik hier
>