describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Wat moet u doen om uw intercomsysteem optimaal te laten functioneren?

by on mei 14th, 2018 at 9:24 am || Posted in: Telefonie

Het gebruik van een intercomsysteem zorgt voor een hoop voordelen. Niet alleen beveiligt het uw bedrijfspanden of appartementencomplex. U opent uw voordeur eenvoudig met een druk op de knop. Handig, want zo hoeft u niet steeds al die trappen af te lopen om zelf de deur te openen. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat ongenodigde gasten níet de mogelijkheid hebben om uw pand te betreden. Om ervoor te zorgen dat uw audio intercomsysteem deze gemakken blijft bieden, is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Bij Fontein Elektrotechniek kunt u hiervoor een contract afsluiten. Op deze manier hoeft u voor een vast bedrag per jaar totaal niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw intercomsysteem.

Meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van het intercomsysteem

Het installeren van een systeem dat uw pand beveiligt moet op een vakkundige en professionele manier gebeuren. Op die manier weet u zeker dat alles naar behoren werkt en uw bedrijfspand of appartementencomplex goed beveiligt is. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.

Het intercomsysteem is er in veel verschillende vormen

Bent u op zoek naar een systeem wat laat zien wie er bij u voor de deur staat én de deur voor u opent? Dan bent u op zoek naar een audio intercomsysteem. Wat dit systeem kenmerkt, is de eenvoud hiervan. Wist u echter dat er naast het audio intercomsysteem ook nog verschillende andere systemen zijn? Bij het installatiebedrijf Fontein Elektrotechniek heeft u een veelzijdige keuze. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een intercomsysteem met een zwart-wit monitor of zelfs met een kleurenmonitor. Ook als u gaat voor een audio intercomsysteem heeft u keuze uit verschillende opties. Zo is het mogelijk om een toestel met hoorn te bestellen maar ook zonder hoorn. Weet u al wat voor intercomsysteem u kiest?

>