describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een spannend bedrijfsuitje: ga op onderzoek uit en los het mysterie op

by on februari 8th, 2017 at 3:39 pm || Posted in: Toerisme

Wat is er leuker dan een bedrijfsuitje dat u uitdaagt op onderzoek uit te gaan en een mysterie op te lossen. Maar waar kunt u terecht voor zo’n bedrijfsuitje? Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

 

Onbewuste teambuilding tijdens een bedrijfsuitje

Hoe ziet het ideale bedrijfsuitje eruit? Dat is naast leuk en gezellig ook spannend en daagt uw personeel uit om goed samen te werken. Als namelijk niet iedereen meedoet, of er niet helemaal bij is, is het ook erg moeilijk om aan teambuilding te werken. Ook is het moeilijk om aan teambuilding te werken als iedereen weet dat dit het doel is. Het is het beste om iedereen helemaal mee te laten zwepen door het spannende verhaal en de activiteiten waarbij goed moet worden samengewerkt. Zo werken de deelnemers onbewust aan een betere onderlinge band. Onbewust aan de teambuilding werken tijdens een spannend bedrijfsuitje is de beste oplossing!  

 

Een spannend bedrijfsuitje is overal in Nederland te organiseren

Is jouw bedrijf gevestigd in een omgeving waar weinig te beleven valt? Dan is het nog altijd mogelijk om een spannend en onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren voor het gehele personeel. De uitjes van Neverrest kunnen namelijk door heel Nederland georganiseerd worden. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!

Meer info : klik hier
>