describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Het is altijd gezellig wanneer u op wintersport gaat in Saas-Fee(st)

by on januari 27th, 2017 at 10:50 am || Posted in: Toerisme

De wintersport staat iedere december weer bij veel Nederlandse gezinnen voor de deur. De voorpret begint al wanneer ut terugdenkt aan die heerlijke wintersport van vorig jaar. Saas-Fee is al geruime tijd een zeer populaire wintersportbestemming in Zwitserland. Niet kunt u hier los gaan in de après-ski, op wintersport in Saas-Fee is voor het hele gezin wat leuks te doen in de sneeuw door de vele afdalingen die de omgeving rijk is. Deze afdalingen zijn het verlengde van maar liefst 13 enorme bergen waarvan de prestigieuze Dom de grootste is. Natuurlijk is er ook genoeg te doen voor mensen die wat anders willen. Met activiteiten als ijsklimmen, bobsleeën kunt u uw hart ophalen en ook heeft het gebied een aantal schitterende wandelroutes met een ongeëvenaard uitzicht. Het is ook nog eens een erg schoon gebied want in het dorp Saas-Fee zijn geen auto’s toegestaan. U kunt met een elektrische taxi naar uw accommodatie gebracht worden.

 

Een gezellige wintersport in Oostenrijk, Kirchberg gaat u zeker niet in de koude kleren zitten

Een wintersport in Kirchberg is een ideale bestemming voor alle leeftijden en niveaus wanneer het op skiën of snowboarden aankomt. Niet alleen kunnen skiërs en snowboarders, van beginner tot vergevorderde, hier hun lol op niet minder dan 168 km aan piste. Over sfeer gesproken, heeft men ook niets te klagen en dit draagt bij aan de wintersport ervaring van Kirchberg. Het schitterende uitzicht, het oeroud uitziende stadje en natuurlijk de brede keuze aan après-ski mogelijkheden maken uw wintersport in Kirchberg sowieso tot een succes. En heeft u zin om even een dagje wat rustiger aan te doen dan kunt u uw hart ophalen bij een van de vele restaurants, of u kunt naar een van de vele evenementen die er de hele winter worden gehouden.

 

Sneeuwzekerheid op wintersport in Kaprun, want het leven is al onzeker genoeg

Kaprun is een ideale bestemming voor mensen die graag op wintersport gaan maar dit niet willen of kunnen doen in het winterseizoen. In Kaprun kun u uw wintersport vakantie dan gewoon opschuiven naar het voorjaar. Als u op wintersport in Kaprun gaat kunt u nog tot lang nadat de meeste pistes gesloten zijn, skiën en snowboarden. Dat komt door de aanwezigheid van de Kitzsteinhorn in het gebied. Op deze gletsjer, ruim 3000 meter hoog is de sneeuw nog lange tijd nadat veel andere pistes gesloten zijn goed, en kunt u dus gebruik maken van de pistes. Een wintersport in Kaprun is dan ook erg geschikt voor mensen die wel van wintersport houden maar dat liever buiten het drukke seizoen om doen.

 

Meer info : klik hier
>