describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Met een Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie heeft u de tijd van uw leven

by on oktober 22nd, 2015 at 7:26 am || Posted in: Toerisme

De unieke Zimbabwe vakantie of Zambia vakantie zijn allebei zeer populaire vakanties voor mensen die op zoek zijn naar avontuur. Zowel Zimbabwe als Zambia zijn in trek bij het grote publiek vanwege hun mooie natuurparken. Zo kan tijdens de Zambia vakantie het nationale park Victoria Falls worden bezocht, dat tot één van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld behoort en het grootste blad van vallend water op aarde is. Zeker de moeite waard om te bezoeken! Houdt u meer van de historie van Afrika, dan wordt er Zimbabwe aangeraden. Dit land heeft meer historische bezichtigen dan Zambia, maar over het algemeen bieden beide landen ongeveer hetzelfde aan.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: reistijden

Over het algemeen kunt u heel het jaar op reis met een Zimbabwe vakantie of Zambia vakantie. De seizoenen worden hier opgesplitst in drie seizoenen: het droge seizoen, overgangsseizoen en het groene seizoen. Gedurende maanden december tot maart bestaat er de kans op hevige regenvallen, dus houdt hier rekening mee met het inplannen van de reis. Safari’s zijn het leukst in de droge periodes, maar ook in het regenseizoen worden er trips geregeld. Juist dan is het spectaculair om een safari per boot te doen, omdat de meeste wegen dan slecht bereikbaar zijn.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: gezinsvakantie met reisgids

Wat is er leuker dan genieten met het hele gezin? Een Zambia vakantie of een Zimbabwe vakantie is uitstekend geschikt voor het hele gezin. Het is doorgaans niet gebruikelijk om te reizen met een gids, mits u met grotere groep reist. Tijdens de vakantie wordt u begeleid door gekwalificeerde en passievolle rangers. Interesse om een met een huurauto te reizen? Dan is Zimbabwe een meer geschikte bestemming dan Zambia, dat heeft te maken met de wegens in Zimbabwe over het algemeen veel beter zijn dan in Zambia.

Meer info : klik hier
>