describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Op zoek naar een uitje voor jong en oud? Bezoek het trampoline park in Rotterdam!

by on januari 17th, 2017 at 10:23 am || Posted in: Toerisme

Bent u op zoek naar een uitje dat leuk is voor kinderen van alle leeftijden; jong en oud? Het kan namelijk heel lastig zijn om een geschikt uitje voor kinderen te verzinnen, zeker als het gaat om kinderen in een andere leeftijdscategorie. Het voordeel van een indoor trampoline park in Nederland is dat hier kinderen van alle leeftijden terecht kunnen. Om te voorkomen dat de kleinste kinderen omver gelopen worden door grote kinderen, zijn er speciale openingstijden in het leven geroepen waarbij kinderen tussen de 1 en 11 jaar overdag kunnen spelen en kinderen vanaf 8 jaar ook ’s avonds welkom zijn. Kinderen tot 12 jaar dienen altijd onder begeleiding van een volwassenen te komen. Door de grote hoeveelheid aan activiteiten kunnen kinderen van alle leeftijden naar hartenlust spelen. Vervelen zullen zij zich niet.

 

Trampoline park Rotterdam meer dan trampolines alleen

Het trampoline park in de omgeving van Rotterdam biedt natuurlijk de mogelijkheid tot trampolinespringen, maar dat is niet het enige! Er zijn tal van activiteiten van activiteiten, zodat ieder kind van iedere leeftijd zich prima kan vermaken tijdens een uitje naar een trampoline park in Rotterdam bijvoorbeeld. Denk hierbij aan glijbanen, indoor speel- en klimtoestellen, luchtkussens, mega bouwblokken en nog veel meer! Bovendien is het mogelijk om een aantal sportieve activiteiten te ondernemen, zoals badmintonnen, korfballen, tafelvoetballen en tafeltennissen. Vervelen is onmogelijk in een indoor trampoline park en dat maakt een trampoline park uiterst geschikt om een feestje te vieren of een schoolreisje te organiseren.

 

Indoor trampoline park Nederland leuk idee voor schoolreisje

Het schoolreisje is ieder jaar weer een hoop geregel. Wilt u een leuk uitje organiseren, dan valt u vaak terug op de zelfde activiteiten. De dierentuin of het pretpark in de buurt, dat zijn meestal de klassiekers. Maar het mooiste indoor trampoline park van Nederland bezoeken, is daar al eens over nagedacht? Laat de kinderen dit jaar lekker rennen, klimmen en springen in een trampoline park in Rotterdam bijvoorbeeld. Hier is voor ieder kind van iedere leeftijd wel iets te doen. Een groot voordeel van een indoor tramponline park is overigens dat het schoolreisje niet verpest kan worden door het weer; het schoolreisje zal letterlijk niet meer in het water vallen.

Meer info : klik hier
>