describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Verleng de levensduur van uw druppelsysteem door goed onderhoud

Niet alleen uw tuin, ook uw druppelsysteem moet met de grootste zorg behandeld worden. Doordat het systeem wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, is tijdig onderhoud van belang voor het beste resultaat. Verlinden Beregeningstechniek is al jaren de specialist in het voorzien van bestaande tuinen van een beregeningssysteem en het onderhouden daarvan. Zo kunt u bij hen een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij u profiteert van regelmatig onderhoud. Heeft u bijvoorbeeld last van vorstschade? Dan wordt dit kosteloos gerepareerd als u het abonnement heeft afgesloten. U weet zeker dat uw druppelsysteem zo goed mogelijk blijft werken.

Allerlei oppervalakten in topconditie houden door middel van beregening

Voor ieder soort oppervlakte is een druppelsysteem geschikt. Van kleine tot grote oppervlaktes: met het grootste gemak zorgt u ervoor dat het vochtpijl van het groen op het juiste niveau is. Enkele voorbeelden hiervan zijn: voetbalvelden, tennisbanen, gazons en parken. Geen enkele van deze oppervlakten is hetzelfde, daarom is een beregening op maat altijd wenselijk. Dit vindt u bij de specialist in beregeningstechniek, genaamd Verlinden Beregeningstechniek. Met een ruime ervaring in het aanleggen van druppelsystemen bent u bij hen gegarandeerd aan het juiste adres om uw oppervlakte in topconditie te houden. Wat voor oppervlakte zou u met het grootste gemak willen bevochtigen?

Een druppelsysteem aanleggen zonder uw tuin aan te passen

U zit erover na te denken om een druppelsysteem aan te laten leggen in uw tuin, maar u wilt niet dat uw tuin daardoor helemaal overhoopgehaald wordt. U wilt natuurlijk niet dat uw mooie planten en bloemen kapot zullen gaan of breken. Kies daarom voor het installeren van een druppelsysteem voor de beregening van uw tuin door Verlinden Beregeningstechniek. Zij zorgen ervoor dat uw tuin niet opnieuw aangelegd hoeft te worden. Door middel van jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze een druppelsysteem voor de beregening van uw tuin moeten aanleggen zonder grote ingrepen. Met kleine graafmachines en een afsnijding van het gras onder de wortel, is het slechts een kwestie van een paar weken tot uw tuin weer in haar oude glorie is hersteld.

Meer info : klik hier
>